Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 17 juni 2007

Lekker samen thuis....

Goedemorgen allemaal. Het regent nog steeds...jammer voor Evy, de (nu nog) jongste dochter van Kirsten, die vandaag 3 jaar wordt en dit eigenlijk altijd in de tuin viert...gefeliciteerd allemaal met Evy. En een fijne dag.

Mijn eerste nachtje thuis zit er weer op, samen met Annemarie lekker scrabble gespeeld gisteren, heerlijk, ingemaakt met 2-1, wordt vervolgd. Daarna een enge film gekeken in bed. We zijn allebei niet van die helden, laatst zei Rosanne terwijl ze wees naar mijn plekje, bij de deur - 'ik zou niet zo dicht bij de deur willen slapen hoor' en eigenlijk doe ik altijd wel stoer, maar vroeger was ik best vaak bang. Tegenwoordig niet meer. Ik droom niet meer eng na het zien van zo'n film....toen ik net op mezelf woonde was dat nog wel anders. Nu niet meer....
Gisteren ben ik even naar buiten gegaan met een kaal kopje. Ik wilde een pakje ophalen bij de buren en dacht de confrontatie met de buitenwereld wel even aan te gaan. De buren waren niet thuis...een meneer draaide heel snel even met zijn hoofd...en verder was het heerlijk buiten. Ik maak me er niet zo druk om, heb ik me voorgenomen, het belemmert je anders zo enorm en dat is toch zonde...die mevrouw van die gekke mutsen, had het maar over koud. Ik heb het helemaal niet koud gehad vannacht. Overdag wel eens....dan voel ik het zo ter hoogte van mijn oren..bovenop niet. We hebben dat bolletje ingesmeerd met bruin zonder zon...ziet er wel netjes uit...Annemarie streelt me af en toe over mijn bolletje, gek he...een kale vrouw naast je in bed. Ze geeft er echt niet om, fijn vind ik dat, daar zat mijn angst ook wel hoor. Ik moest eraan geloven, maar zij ook. Ze heeft geen keuze...
Het enige wat fijn is dat je niet overal haar hebt liggen, vond ik zo'n rot gezicht, ook al was mijn haar iedere dag gewassen...smerig!

Vandaag vaderdag, ik zou zo graag even naar hem toe gaan. Had me voorgenomen het niet te doen, maar wie weet als ik me goed voel, gaan we toch die twee papa's even bezoeken..is ook zo leuk, het is maar een keer vaderdag. Lijkt me wel fijn. Moeten we het nog even over hebben, Annemarie gaat sowieso naar haar papa, die in een tehuis zit in Brielle waar hij moet revalideren van zijn auto-ongeluk. Het gaat gelukkig goed met hem, alleen heeft Annemarie hem veel te weinig kunnen bezoeken, door mijn gedoe allemaal.
Zou ik mijn broer en Noor en nog wat familie-leden, tante Anita en oom De ook kunnen zien, zou wel fijn zijn.
Ik voel me goed en hoop jullie ook, de kwaliteitsweek is begonnen en ik wil daar heerlijk van gaan genieten. Ik heb er zin in, geef jullie allemaal een dikke zoen en wens alle vaders een fantastische, beetje droge vaderdag, dan kunnen Florine en Rosanne die met vriendjes en Hugo naar Drievliet gaan, ook een beetje genieten.
Dag, dikke zoen!
Anita