Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 18 juli 2008

Regen en een surprise-party op het terras....





Gisteren was een gedenkwaardige dag, de dag waarop Milou en nog een paar vriendinnen van Rosanne, voor Rosanne een suprise-party hadden georganiseerd. Een surprise-party bij ons in de tuin en met behulp van Berty, de moeder van Milou. Maar ook met behulp van Nicolien en Frans, de ouders van Sophie (een ander vriendinnetje van Rosanne). Want Frans verzorgde de disco...en weet je wat zo leuk is, voor kinderen van 10 en 11 jaar is het helemaal 'in' om te slowen, maar ook het nummer 'Rosanne' van Nick en Simon deed het goed. En Rosanne wist van niets...ze werd geblindoekt in de auto van Berty hier naar toe gebracht. En op een prachtig overdekt terras hier stonden alle kinderen uit Rosanne's klas. En later kwam zelfs de meester nog op bezoek...overal gekleurde lampen en hier op het terras ging de blindoek af...geweldig, een prachtige reactie, Rosanne die moest huilen en in de armen van Annemarie dook...fantastisch..
En het was een spetterend feest, dat tot ver in de straat te horen was. De regen kletterde neer, maar met behulp van Berty en Annemarie werd het water 'verjaagd' en er werd gedanst en vooral veel 'geslowd....'.
Ik vond het super om mee te maken en toen alle ouders kwamen om de kinderen op te halen, toen werd het einde van het feest nog eventjes uitgesteld, doordat alle ouders gezellig aan de wijn gingen. Een knalfeest, een prachtige manier om afscheid te nemen van groep 7!

En nu is het weekend...en droog...de schilder is vanmiddag weer gekomen. Ons huis wordt buiten geschilderd, prachtig werkelijk waar. En van de winter wordt de hele binnenkant onder handen genomen...ik geniet ervan! Het mooie huis waarin wij wonen, wordt eigenlijk steeds mooier. Juist door de sfeer, ook gisterenavond weer, realiseerde ik me hoe fijn het is om hier te mogen wonen.
Het weekend is rustig, de vakantie is begonnen voor allebei de meisjes (Floor had al een week vrij) en we gaan af en toe wat leuke dingen doen. Genieten met elkaar, rust inbouwen en we hopen op wat zon...

Dag, een mooi weekend toegewenst!
Anita