Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 2 april 2009

Nog eventjes....

Als jullie doorklikken naar de link die bij mijn vorige bericht staat, zie je dat je vanaf de site van www.mannoo.nl kunt doorklikken naar Annemarie's site en de mijne, super he...maar kijk eens op de site van Monique van Mannoo naar een prachtige foto-impressie van ons huis. Ga naar de home pagina en kijk bij - binnenkijken bij...en dan zie je de foto van Annemarie en mijzelf - echt super mooi en let ook even op bij 'meer foto's van Annemarie en Anita', hier kun je op klikken en dan krijg je een werkelijk super mooie impressie van ons leventje hier in Voorschoten, met jawel een hoofdrol voor Semmie...de poes!
Anita

Nieuwe samenwerking en banners....

Lieve mensen...vandaag weer een geweldige dag mogen ervaren bij het Center for Servant Leadership in Hilversum. Vanmorgen vroeg al met Margreet koffie gedronken en met mijn mooie youngtimer met het dakje open, naar Hilversum gereden...heerlijk. Gezellig en bijzonder...een glas rose sekt en pizza in de tuin gegeten en gesproken over nieuwe samenwerkingen. Dit alles gaan we concretiseren. Geweldig...interessant, indrukwekkend en boeiend...ik geniet.
En ondertussen is hier een banner die doorklikt naar de site van Mannoo de internetwoonwinkel van Monique....met prachtige foto's en sfeeropnames van ons huis...http://www.mannoo.nl/contents/nl/d35.html

Geniet ervan!
Het is een prachtige dag, een mooie avond en ik ben weer zoveel ervaringen rijker!
Liefs, Anita