Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 6 augustus 2010

Uitzicht op een meertje....

En daar zit ik dan, tussen de bomen, met uitzicht op een meertje, lekker buiten te werken...Roos en Niek zijn het park aan het verkennen, Annemarie haalt Floor en Johanna van de trein, en ik heb de spullen uitgepakt en zit nu lkeer met een flesje water zomaar even te chillen...vrijdagmiddag aan het water, een leuk en vooral gezellig huisje, met sauna, bubbelbad voor de meisjes, twee badkamers, heerlijk...lekker de ruimte voor je eigen stukje en toch gezellig met elkaar....
Een auto die bijna niet voller kan...kortom, tijd voor het gezin. Tussendoor nog een beetje werken, het kan bijna niet anders met al die businesscases, en morgen lekker naar mijn papa...Straks fietsen huren voor het gezin, gezellig...ik heb er zin in!
De afgelopen twee weken heb ik weer enorm hard gewerkt, overal eigenlijk, op kantoor, thuis, bij Yarden, bij MoneYou, afspraken gemaakt. En gisterenmiddag mocht ik na een lange rit richting Geldermalsen, rondrijden met mijn collega's in mooie gerestaureerde lelijke eenden, de 2CV, net zoals ik deze vroeger zelf had. Rijdend door de Betuwe, ik achter het stuur, een wandeling door Tiel, bezoek aan een boerenwinkel, waar we lekker kersen meegenomen hebben, een soort groepsopdracht gedaan, die onze eend, genaamd de HotShot gewonnen heeft...de prijs een schitterend badeendje. Heerlijk was het, zomaar even ontspannen, ja dat is ook Yarden, oog en oor en aandacht voor de mens achter de medewerker! Vanaf 16 augustus gaan we weer volop aan de slag, en gaan we alle mooie plannen realiseren! Vannacht was er eventjes paniek, want heel Haarlem had een stroomstoring, en dat heeft nogal een impact op ons Uitvaartcentrum. Maar mijn mensen hebben hier fantastisch aan meegewerkt en gedaan wat ze konden om de dienstverlening mogelijk te blijven maken...alleen is dit wel heftig. Want stroom is onontbeerlijk in onze business....
Er komt een witte zwaan voorbij, we hebben als het ware een heel klein stukje strand hier voor ons huisje, leuk is dat....ook staat hier een buitenbarbeque, kortom er gaat hier van alles gebeuren denk ik zomaar....ik hou jullie op de hoogte!
Veel liefs, en duimen maar dat de zon blijft schijnen, dat het droog is en blijft, dan wordt het genieten in optima forma!!!
Dag, Anita