Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 26 juli 2009

Griekenland....

Dit is dus Griekenland....geweldig he...
Twee toeristen....en achter ons die prachtige blauwe zee...

Het mooie zachte licht en de ferry naar Athene...gezien vanuit Poros stad.

Als we naar 'huis' liepen, zagen we dit...aan de overkant van het water zie je Poros stad.

Een prachtige steiger, van mooie sloophout. We hebben nog een mooi grieks raam (de sponning dus) vanuit Hydra meegenomen, in die typische blauwe kleur...daar gaat de kunstenaar Annemarie iets mee doen schat ik zomaar in....

Tja en het heeft dus even geduurd en voor mijn trouwe lezers was het dus even wachten. Ik was, nee wij waren 16 dagen weg, naar Poros. Een mooi en klein eilandje in de Saronische Golf. Vanaf Athene te bereiken met de draagvleugelboot of met een ferry. Een eiland waar je geniet van de griekse gastvrijheid...geweldig. Zo zijn wij samen uitgenodigd door een visser, een man die calamaris vangt, op een heel klein bootje. Prachtig om rond het eiland te varen, mooie kleine baaitjes...genieten. Mooi helder blauw water. We hebben veel gelopen, gefietst, maar ook heerlijk genoten van een goed boek op het strand. Fantastisch!! En toen wij op Schiphol aankwamen, stonden Emmy en Reynaud daar. En werden wij zomaar enorm verwend, de hele tuin geweldig mooi gesnoeid, het terras schoongemaakt. Auto's geboend en beide auto's vol met benzine...een nieuw slot op mijn fiets (ik was mijn sleuteltje kwijt...), kortom, hoe kun je twee mensen, die simpelweg tot rust zijn gekomen in een heerlijke warmte, nog meer verwennen. In de koelkast lekker eten, vers fruit, taart, en hoe fijn voor Annemarie, dat Roosje gelijk op de stoep stond, met een kadootje voor mama uit Turkije. En nu zit mama Annemarie met haar twee meisjes, lekker in de kamer. En ik ben achter de pc gekropen, om nog even te genieten van de rust. Nog even na te genieten als ik denk aan Griekenland, aan Poros. Aan Thony en Katerina, aan Kostas en meer van die leuke mensen. Maar ook aan Romy onze reisleidster, en hoe klein is de wereld. Dit meisje herkende Annemarie, zij woont in Wassenaar, loopt stage op Poros en Annemarie heeft toen zij in de tandartspraktijk van meneer Slootweg werkte, haar beugel geplaatst. Leuk he...en ook de moeder en het zusje van Romy waren er...uit Wassenaar. De wereld is klein.
Morgen weer aan het werk. Een afspraak, deze week twee coachgesprekken. Veel nakijkwerk. Een rustige week. Even schakelen weer. Komt goed. Ik ga weer met een regelmaat schrijven!
Dag, Anita