Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 11 januari 2009

Een mooie winterse zaterdag in januari!

En vandaag was het zo'n hele lekkere koude zaterdag...na lekker uitslapen, wat tutten thuis, zijn wij samen met de trein naar Den Haag gegaan. Een beetje shoppen, een kopje koffie...heel leuk, we stonden ergens en toen glimlachte er iemand naar me, die me erg bekend voorkwam...en toen kwam die mevrouw naar me toe en zei 'ik herken je vrouw van je weblog....' en het was Nel, een oud collega van me, van Connexxion...zij volgde vorig jaar mijn weblog en stuurde me kaartjes...leuk he!
En eigenlijk hebben we zomaar spontaan gevierd dat we samen zijn, dat we al ruim twee jaar getrouwd zijn, dat we het zo goed hebben samen...heerlijk was dat, hand in hand door de stad wandelen, een glaasje wijn bij Taste drinken en eten daar waar vroeger Luden was, nu heet dit restaurant Koetjes en Kalfjes...gezellig. Lachen en genieten van elkaar...en toen tenslotte nog een glaasje fris in De Landman. Ooit onze allereerste avond samen, 20 augustus 2005 aten wij samen in Luden. En daarna bezochten wij De Landman, op de Denneweg...daar waar het ooit begon, waren we weer...heerlijk! En ondertussen was het koud, en schaatsen de mensen op de Hofvijver, en weer zag ik allerlei mensen met hele leuke mutsjes op...het is winter in Nederland en Nederland is prachtig!
En nu, is het werkelijk midden in de nacht, net twee uur geweest en ik ben klaarwakker...Annemarie slaapt al...ik probeer het zo weer. Slaap lekker allemaal en een fijn weekend...
Een winterse groet, vanuit Voorschoten!
Anita