Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 30 augustus 2008

Leven is meervoud van lef


Tja ik kreeg een heel lief kaartje van Ruud, Anke en Sophie en hierop zat een button van Loesje met de spreuk 'leven is meervoud van lef' en dat vind ik ook weer zo'n mooie uitspraak! Ik beloof je dat deze uitspraak een mooi plekje krijgt op mijn kantoor. We kunnen bijna niet wachten...ongelooflijk! En ik voel me werkelijk zo gelukkig, gisteren reed ik over de dijk bij Wijk bij Duurstede en ging ik met een pontje over naar Buren ofzo, of een nog kleiner plaatsje...de rivier naast me, een prachtige natuur en toen heb ik nog een workshop over trainen mogen volgen...ik was pas om kwart voor elf thuis...maar het was een dag vol kadootjes. Een eerste mooie opdracht voor langere tijd, twee dagen per week vanaf oktober. Een schitterend boek met allerlei spelvormen wat ik in mag gaan zetten bij mijn eigen trainingen, maar ook bij de dingen die ik ga doen voor het ISBW. Afspraken met mensen van vroeger, zomaar, om eens even bij te praten, om te kijken hoe we nu in het leven staan, los van elkaar! En ja, dan kan ik niet anders constateren dat leven het meervoud is van lef. Gisteren moest ik mijzelf voorstellen aan een groep mede trainers en dit moest je doen door drie gele briefjes met een kreet/thema/iets specifieks over jouw zelf achter je naam te plakken. Mijn drie briefjes : people manager, nieuw leven en ruimte. En toen ik mijzelf met een verhaaltje aan de hand van deze drie briefjes moest voorstellen, werd het stil en daarna kreeg ik applaus....

En toen ik thuis kwam, had An kei- en keihard gewerkt, meubels gekocht voor het kantoor/atelier, stoelen in elkaar gezet, kadootjes voor Rosanne gekocht (zij is 3 september jarig...stuur haar aub zoveel mogelijk kaartjes, dat vindt ze helemaal geweldig...)en toen we hebben zomaar weer een glaasje wijn gedronken, en eventjes bijgepraat samen.

In de auto bel ik weer met de hele wereld, en het voelt echt alsof ik nooit eerder zo intens heb mogen leven en voelen en ervaren...en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ik heb een nieuw leven gekregen!

Mooi weer, de tuindeuren open, de zon naar binnen, en morgen een borrel voor mijn verjaardag, gezellig, koffie met taart, een wijntje, een hapje, het komt wel weer goed. Nu snel alle voorbereidingen treffen, de wijn ligt koud, 49 jaar oud....(niet die wijn hoor!).

Een geweldig weekend gewenst allemaal...

Anita