Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 31 januari 2009

Kids in Bizz

Een nieuw project, in het kader van Jong Ondernemen, in samenwerking met een bankier waarbij kinderen in groep 7 en 8 van een basisschool hier in Voorschoten bekend gemaakt worden met het ondernemerschap. Dit project ga ik als vrijwilliger begeleiden ergens in maart. Een mooi project waarbij ik een bijdrage ga leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen, superleuk weer. Ik heb mij hiervoor vorig jaar al aangemeld en ben nu gevraagd om in maart mee te gaan doen. Kinderen gaan producten van Fair Trade verkopen en de opbrengst gaat naar een goed doel bijv. KiKa (Kinderen Kankervrij), Unicef, Cliniclowns, Stichting de Zonnebloem, een lijst met 26 goede doelen, zij mogen zelf bepalen waar zij hun 'winst' naar toe willen laten gaan.
Het mooie vind ik, dat ik zoek naar een balans in mijn leven, een balans tussen mijn werk, mijn leven met Annemarie, haar kunst, goede doelen, vriendschappen, netwerken en het belangrijkste is dat alles klopt. Dus dingen doen die niet goed voelen, wil ik afstoten. Dingen die teveel van mijn energie vragen of waarbij ik voel dat ik over mijn grens ga, die wil ik liever niet meer doen. En volgens mij is dit een soort van droom die ik realiseer.
En als ik zie hoe Annemarie nu bezig is, zij is bezig met een 'ruilproject' waarbij haar schilderij naar een bekende schilder gaat en zij een werk van hem krijgt! Daarnaast zijn wij vanmiddag in het Museum van Voorschoten geweest, Annemarie mag daar hoogstwaarschijnlijk met twee werken gaan hangen (en in de etalage!!!) en in het kader van de kunst is zij nu gevraagd een lezing te verzorgen. Top he...het is zo geweldig te zien hoe alles gaat rondom haar leven, haar kunst...ook de afgelopen dagen is er gefilmd in haar atelier, en komen haar werken in beeld...ik glim een beetje van trots als ik dit zeg!
Na alle drukte van de afgelopen dagen, slapen wij veel, lezen wij, werken wij wat, is het lekker relaxed...morgen lekker Catannen hier met Frans, Nicolien en Sophie...gezellig! En ondertussen gebeurt er van alles...zo heb ik een drumstel besteld voor Rosanne...tja het is echt zover, eind februari staat hier een glimmend zwart drumstel. Zij is helemaal gek op drummen, nadat zij bij Pauline op het drumstel van de jongens heeft zitten rammen...haar lessen gaan weer in maart beginnen, en voor ons begint dan pas echt de pret!
En op dit moment wordt er voor mij gekookt, Annemarie en Rosanne staan met schorten aan in de keuken...heerlijk! Ik mail wat, had wat achterstand opgelopen en probeer nu alles weer even op orde te maken. Het is een heerlijk weekend....
Veel liefs
Anita