Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 29 juni 2007

De zon, lekker gegeten en een streetdance optreden van Rosanne....

Tja en gisteren na een wat trage start ben ik de hele dag opgebleven. Met Floor samen geluncht, Annemarie was met Rosanne naar de tandarts. En het leuke is dat Floor me up to date houdt als het over muziek gaat. Ze laat dan de nieuwe songs van Webbe horen enzo...en dit gaat gepaard met haar eigen gezang. Leuk is dat vind ik altijd weer!
Heb gezellig wat gegeten op het terras hier met Annemarie's moeder en Reynaud en Annemarie, wat buiten met een dikke trui aan in het zonnetje gezeten, wat gelezen en aan het einde van haar laatste streetdance les dit seizoen, zijn Emmy, Reynaud, Annemarie, Florine en ik gaan kijken naar een streetdance optreden van Rosanne. Vier super leuke swingende dansjes...voor Rosanne naar bed ging, heeft ze haar spreekbeurt voorgedragen, kortom een goede dag!

Langzaam aan protesteer ik weer tegen het niet leveren van een bijdrage aan wat dan ook...niet echt mogen bukken, vegen, stofzuigen, maar ook niet kunnen werken. Soms kan ik dan wat doorschieten en nadenken over de dingen die je mist, maar ook over het feit dat je loopbaan gewoon een jaar stil staat. Dat je niets bijdraagt aan het succes van je bedrijf, dat je geen bijdrage levert aan new wins zoals we dat zo mooi zeggen...en aan de andere kant moet ik me hierbij neerleggen. Het leven gaat door en in dit opzicht, staat alles even stil. Soms maak ik me zorgen over mijn persoonlijke groei, ondanks het feit dat Arinso me zegt, dat dit niet hoeft. Maar dat is ook de maagd in mij, die optimistisch kan zijn, maar toch ook bij dit soort zaken stil kan blijven staan, soms even zwaar op de hand kan zijn zelfs...en zeker als ik dan wakker in bed lig, dan ga ik er maar uit...dan stoppen deze gedachten weer even...
gek hoe alles kan malen en door kan blijven malen....het is even weg, en het komt weer terug....maar als ik terugdenk aan het boek The Secret dan is overal een oplossing voor, en ja ik ben dus reusachtig benieuwd naar de film hierover Hanneke, lijkt me goed.....maar voor vandaag is het genoeg met deze serieuze gedachten!!
En op dit soort momenten hou ik me maar vast aan het feit dat ik in 2007 heel hard moet knokken om overeind te blijven, om door te mogen gaan met leven en dat is nu, en gelukkig hebben veel mensen me dit al gezegd, het allerbelangrijkste!!

Deze week heb ik weer reacties mogen ontvangen van mensen die ik soms al menig jaar niet heb gesproken, ik laat wat van me horen. Ik stel soms hele gekke prioriteiten, maar vergeet jullie reacties niet. Soms wil ik alleen maar even een heel intens kwaliteitsmoment met Annemarie hebben, omdat zij er zo moe uit kan zien...en omdat ik zoveel van haar hou! Zeker nadat ik een paar dagen in mijn bed heb gelegen en weinig gezelligheid en warmte heb kunnen bieden, dan snak ik werkelijk naar dit soort momenten!
Grappig Jantje, dat je nog een reactie toevoegde met je naam erbij, en toen je schreef over mijn moeder, wist ik dat jij het was...leuk he...die verbondenheid!

Een mooie dag gewenst, het zal weer gaan regenen geloof ik...gisteren kwam Rosanne thuis en ze had een takje lavendel voor me geplukt...staat nu heel lief in een vaasje...
Aniet