Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 10 augustus 2007

de vijfde dag van deze chemo.....

Ondertussen heb ik net mijn pillen ingenomen van de vijfde dag van de vierde chemokuur. En weer, weliswaar uren klaarwakker, de hele nacht in bed doorgebracht. Ik had geen zin om weer een hele nacht op te zitten. Gisteren ging het redelijk goed vind ik. Gisterenmiddag even op de bank gelegen, wat weggedommeld en veel gelezen. Ik heb Kluun weer gelezen, ingrijpend verhaal toch steeds weer....maar wat vervloek ik die kerel. Je krijgt door dit te lezen wel meer begrip voor de partner, en ik realiseer me iedere keer weer, hoe mooi de manier is waarop Annemarie voor mij zorgt...geweldig!
Gisterenavond kwamen Emmy en Reynaud langs voor een kop koffie. En na een cursus 'melkschuimen' voor onze nespresso koffie en een overheerlijk stukje meegebrachte taart van Emmy en Reynaud (lekker fris die smaak van besjes, rood fruit) begon ons gesprek. En weet je wat zo fijn is, dat er echt contact is. Dat we diep gaan, dingen bespreken die de essentie raken. Het ging over relaties, over waarom je de keuzes maakt, of de dingen doet zoals je ze doet. Dit contact doet me goed. Meestal gaan ze na een kop koffie weer weg, maar nu bleven ze een glas wijn drinken. Rose uit de Provence. En ik...nee nog niet, dat smaakt nog niet, ik neem nog even een aantal dagen appelsap. Alhoewel ik het vandaag zonder zetpil probeer en kijk of mijn maag zich goed kan houden. Ik hou me kranig zo zegt de dokter en dat ervaar ik zelf ook zo. Dus vol goede moed gaan we weer verder.

Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat Arinso Utrecht een gepasseerd station is nu, althans het oude pand. Er wordt vandaag gewerkt vanuit Rotterdam en volgende week beginnen de Service Centers vanuit ons nieuwe pand in Nieuwegein. Leuk de afgelopen week belde Peter Bouten, onze algemeen directeur, hij komt maandagochtend bij me op bezoek. Ben ik blij mee.
Voor iedereen veel succes in Rotterdam of vanuit je thuiswerkplek deze dag. En succes met alle laatste loodjes voor de mensen van Local Support om het mogelijk te maken maandag weer in Nieuwegein te starten. Ik ben trots op afstand. Je hebt er niks aan, maar toch....

Anita