Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 9 november 2007

Van alles....



Vrijdagavond, het regent enorm...overal ligt blad, en het is koud. Een dikke trui aan, de open haard aan, en overal kaarsjes en lampjes, gezellig is dat...De meisjes zijn er weer, zo dadelijk met zijn viertjes aan tafel. Die huiselijkheid hoort wel bij de winter, de herfst vind ik....dit weer heeft zo zijn charmes. Vrijdagavond staat voor mij voor lekker naar huis, genieten van het weekend, even vrij zijn, wat meer tijd voor elkaar hebben, een beetje uitslapen. Een goed boek lezen. En zo zal het straks ook weer echt zijn, als ik weer aan het werk ben. Leuk is dat, dan kom je thuis en ben je een beetje moe op vrijdagavond, dan begint er weer een ander leven.

Leuk...januari, dan ga ik weer aan de slag, dan ga ik weer naar kantoor. Dan mag ik voor Arinso naar Sevilla, de World Wide Meeting, leuk is dat. Presentaties horen over Northgate, over de strategie en daar ook zelf weer een bijdrage aan leveren, dat is gaaf he...


De status tot nu toe. Nog geen datum voor de MRI. Hier heb ik gisteren mijn specialist over aangesproken, die hier nu achteraan gaat. De dermatoloog zei 'uw tenen zijn genezen, het ziet er nog niet mooi uit, maar die nagels gaan weer aangroeien en ik hoop dat u verder net zo goed zult genezen als uw tenen' en daar gaan we van uit he...Het komt allemaal goed. De 19e mijn vierde rugchemo en dan nog maar twee en dan zit het erop.

Ik kreeg vandaag een mailtje van Rene, een oud collega van me van ADP. Hij heeft darmkanker en is gelukkig op reintegratiebasis 9 uur per week weer begonnen. Goed he...ook hij heeft zin in 2008. Gewoon als een normaal mens weer deelnemen aan het normale leven, een bijdrage leveren aan je organisatie, een gewone rol in je gezin. Niet maar overal bij zijn als het om het huishouden gaat. Of om de kinderen, gewoon lekker ieder zijn eigen ding. Dat is goed.


Ik hoop dat jullie allemaal genieten van het moois wat de herfst ons brengt. Ik zal er een foto bijplaatsen van Kasteel Duyvenvoorde, met die mooie herfstkleuren.

En ik wil jullie attenderen op de stichting Villa Joep. Kijk maar eens op hun site http://www.villajoep.nl/

dit doet je weer beseffen dat er zoveel is in de wereld om je hard voor te maken, om je druk om te maken, om dingen die er echt toe doen.

Een anonieme sponsor heeft het logo van Villa Joep op de shirts van Rosanne's hockey-team laten plaatsen. Een prachtig initiatief. Er is veel om dankbaar voor te zijn...dat realiseer ik me elke keer weer!


Dag, Anita