Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 12 september 2008

Herfst.....en Reynaud is bijna jarig...

Deze foto heb ik al een keer geplaatst, maar ik vind de foto zo leuk! En omdat Reynaud morgen jarig is, nog een keertje extra!

En toen ik vanmorgen wakker werd, zag de wereld er al een beetje herfstachtig uit...veel natte bladeren van de Catalpa (ja die ene die we zo rigoreus gesnoeid hadden) en langzaam aan zie je het groen wat geler worden buiten. Een shirt met lange mouwen aan....en koude voeten als ik geen sokken aan doe.
Ondertussen beginnen een aantal trajecten leuk te worden, een mooie klus bij OC&W (Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen) waar ik een oude bekende tegenkwam, Koos van der Steenhoven, nu Secretaris-Generaal bij OC&W. Ik zag hem instappen in de auto met chauffeur...hij keek heel ernstig! Met Koos hebben Ada en ik ooit een opleiding tot mediator gevolgd. En Koos zat in onze intervisie-groep. We hebben avonden gebrainstormd bij de open haard in Groot-Ammers, met de nodige glazen wijn. Koos als enige man tussen vier of vijf vrouwen. Geweldig...ik ga proberen weer contact met hem te krijgen. Leuk is dat, dat je zomaar opeens mensen uit het verleden tegenkomt. En het opvallende vind ik wel, dat het allemaal bobo's zijn geworden en dat ik toch maar een gewoon meisje ben gebleven. Ach...ieder heeft zijn eigen kwaliteiten toch? En status doet niet altijd iedereen goed, of maakt niet altijd iedereen blij! Mooi is dat, want Hein, mijn algemeen directeur van ADP vroeg me afgelopen week of ik veranderd ben, doordat ik ziek ben geworden. En ja dat merk ik wel, ik ben enorm veranderd. Ik wilde toch altijd meer, zeker materieel gezien, en groter en ik wilde vooruit. En nu, nu wil ik gewoon hele leuke dingen doen. Met leuke mensen, ergens in geloven. Plezier maken, zomaar vroeg naar bed gaan. Zomaar een middagje op de fiets stappen...en dat voelt als luxe...begrijp je dat?
En iedere dag de dingen doen, die dichtbij je zelf liggen, dat is leuk. Zo ga ik vanmiddag met een aantal deskundigen praten over een concept voor de onderwijsmarkt. Geweldig...hele wijze meneren...met wie ik zomaar van alles mag delen, en zij willen het ook met mij delen, dat is de grootste winst alweer toch.
En nu nog even een stuk maken voor Lineke, had al klaar moeten zijn! En de presentatie voor het gastcollege op de Hogeschool van Amsterdam, over marketing en kunst, is bijna klaar. Annemarie in de hoofdrol...heerlijk!
Geniet van deze mooie dag, wellicht niet zo mooi wat het weer betreft, maar toch...geniet maar gewoon, je krijgt deze dag toch maar weer!

En morgen...dan is Reynaud jarig...maar dat wist je al!
Het leuke is dat mijn vader en ik meestal dezelfde mensen leuk en lief vinden en mijn vader vindt Reynaud ook een geweldige vent. Zo zegt hij het gewoon en ik ook, dus 'lang zal Reynaud leven!'

Dikke zoen
Aniet