Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 19 mei 2010

Een protesterend lichaam...

En zomaar komt 'ie binnen en protesteert je lijf. Tegen de drukte, de stress, de zorgen in je hoofd...en bam, daar kwam de koorts, gecombineerd met hevige hoofdpijnen...maandagmiddag bij Yarden! Tijdens een langdurig en intensief overleg, en ook na het innemen van twee paracetamol bleef het maar zeuren aan mijn hoofd! Die avond vroeg naar bed, gisteren het weer geprobeerd, met alle kracht die in mijn lijf zat, een Defensie-traject gedaan, en weer naar bed met paracetamol...al heel vroeg gisterenavond. En na een nacht enorm transpireren, leek het vanmorgen iets beter. Moneyou en OCW en toen, in plaats van een goddelijk diner met mijn Authentieke Vrouwen in Woerden bij Dominique...nu thuis, een salade, heel gezond en zo lekker weer naar bed. Slapen, slapen en nog eens slapen...de hoofdpijn ebt wat weg...mijn lijf is nog niet helemaal ok...dus neem ik deze week, op mijn geheel eigen wijze, wat rust...en slaap ik dat het een lieve lust is...
Weinig nieuws te melden verder. Er gebeuren intensieve dingen in mijn leven...en het is nog niet voorbij geloof ik zomaar! En weer denk ik, dat ik krijg wat ik kan dragen en volgens mij, is dat verdacht veel...en soms, dan is het eventjes iets te zwaar ofzo...en dan zegt je lichaam 'stop'. En dat moment is nu.
Dag, een fijne avond, oh ja Rosanne is kampioen geworden met haar voetbalteam, en zij heeft er ook nog eventjes een gescoord, die kanjer!
Anita