Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 21 mei 2008

Annemarie's bedrijf is een feit! Ingeschreven in de Kamer van Koophandel!

Jawel en vandaag op woensdag 21 mei 2008 is Annemarie's eigen bedrijf een feit. Zij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Heeft een KvK-nummer en een BTW-nummer en dat is wel een heel mooie mijlpaal! Dus iedereen die nu nog roept dat zij niet werkt, of aan haar hobby bezig is, heeft het echt niet begrepen! Zij is eigenaar van een bedrijf en wil je daar iet over weten, kijk dan op www.annemariesmitshuysen.nl
De mevrouw bij de Kamer van Koophandel feliciteerde Annemarie met dit heuglijke feit en toen wij daarna op Marga's verjaardag kwamen, was dit voor haar dubbel feestelijk! De rose champagne staat klaar en wij brengen een toast uit op dit succes! Opdrachten, verkoop van eigen werk, exposeren, de wereld staat open voor haar....en ik ben zo ongelooflijk trots!

Annemarie is nu weer aan het werk. En ik heb een vrije dag. Ik ben wat thuis aan het werken, naar de kapper geweest. Heerlijk. Een dag niet werken zomaar tussendoor voelt als luxe zeg...genieten is dat! De deuren naar het terras zijn open, de zon schijnt, een overheerlijk glas spa. Het leven is mooi!
Gisterenavond hadden Kirsten, Chea en ik een heel erg leuk unituitje. Het thema was 'integreren' en terwijl wij vanuit Nieuwegein een mooi tochtje maakten over het water, presenteerde een ieder zich op geheel eigen wijze. De mensen die doorgestroomd zijn naar een andere afdeling binnen Arinso waren zichtbaar opgelucht dat zij verlost zijn van de stroom tickets en de SLA's...de mensen van het Delta Lloyd-team en het ISS-team hadden gezamenlijk een opdracht voor het management 'ken uw mensen' en dat was een mooie uitdagende opdracht!
Dank je wel voor dit mooie moment weer met elkaar. De sfeer was goed, de mensen hadden het naar hun zin, en het weer was heerlijk! En de omgeving van Nieuwegein is echt heel fraai....zeker de moeite waard!
Dag, een fijne dag nog!
Anita