Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 25 november 2008

Politie Zuid-Holland-Zuid

En vanmorgen was ik zomaar onverwachts bezig weer voor de Politie Zuid-Holland-Zuid in Hendrik Ido Ambacht...een inleiding over coachen, over coachend leiderschap. Dankzij vriendin Artje...die mij gisterenmiddag een sms stuurde of ik iets kon vertellen over coachen. En om een uur of drie werd ik gebeld door haar collega of ik vanmorgen een verhaal wilde vertellen hierover! Leuk, leuk, ongelooflijk leuk. Een mooi 'klusje' tussendoor, zomaar bezig zijn met dingen die leuk zijn. Praten met praktijkmensen bij de Politie over het coachen van jonge collega's die op de Politie Academie zitten.
En vanmiddag weer wat werken op kantoor, na eerst in slaap te zijn gevallen onder de zonnebank...want wat was ik moe, gewoon zomaar moe. En er zomaar aan toegeven...en vanavond lekker dim sums gegeten met Eveline bij The Village in Voorburg, een ongelooflijk gezellige tent. Met lekkere wijntjes! Wij gaan elkaar twee keer per jaar gewoon zien, een keer in het westen en een keer in Oldemarkt, bij Giethoorn...leuk he. Mooi contact....
En net, ongelooflijk huilen omdat ik het programma 'Ik mis je' van de EO altijd bekijk en vanavond ging het over een klein meisje en zij is overleden aan kanker...een soort nagedachtenis aan iemand die er niet meer is...heftig...en eerst was zij schoon...En weet je op dat soort momenten dan ben ik eventjes heel bang. Maar dat verdwijnt ook wel weer, maar het maakt dat wij samen lekker huilen op de bank!
Een mooie avond...
Anita