Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 21 oktober 2009

Kirsten komt op tv!!!

Goedemorgen! Wat een heerlijk weer, lekker fris, een koude neus, koude handen, dicht tegen elkaar aan in bed, wat een genot he...die herfst! Beetje nachtvorst, vallend blad, wel een zooitje, maar ja...ondertussen zit ik op kantoor. Gisteren waren Daan en Arlette bij ons thuis en dat was meer dan goed! Geweldig! Heerlijke mensen, zij hebben de kunst van Annemarie bekeken en Annemarie gaat in de Leergang iets doen met haar kunst. Ik ben gewoon zomaar trots op deze vrouw van me! Leuk!!!
En toen ik gisterenavond op de fiets zat belde Kirsten. En ik vertelde haar dat ik een afspraakje had in de kroeg, met mijn vrouw! Kirsten verstond met een vrouw en zei 'wat gaan we nu krijgen?' mooi he...maar toen zij hoorde dat het afspraakje met Annemarie was, was het goed. En mocht het dus gewoon doorgaan. Goed die sociale controle van mijn lieve vriendinnetje. En nu ik het over Kirsten heb, morgen, donderdag 22 oktober moet je van half zes tot half zeven naar omroep Max kijken. Kirsten komt dan zo rond de klok van zes uur op tv. Haar tv-debuut op omroep Max. Geweldig toch! Het gaat over doorwerken en het bedrijf waar Kirsten nu werkt verzorgt trainingen ter voorbereiding op je pensioendatum. Zoiets als pensioen in zicht geloof ik...dus kijken! Ik zit te glimmen van trots voor de buis dat weet ik nu al!
Verder, heb ik het druk, volgende week weer een bomvolle week, met drie avonden les geven, en alle dagen helemaal gevuld met afspraken en werk. Super...deze week nog even wat adempauze. Tijd voor ontmoetingen, gesprekken en wat al niet meer...heerlijk. Maar ook voorbereiden voor volgende week. Voor nu, een hele mooie dag gewenst!
Liefs, Anita en kijken naar Kirsten he...morgen aan het einde van de middag!