Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 2 december 2008

PET-scan en prikken...

Het lijkt wel alsof we terug gaan in de tijd...als ik mezelf zie schrijven PET-scan en prikken. En dat dacht ik ook vanmorgen in het Bronovo Ziekenhuis, toen ik de stralingsvloeistof kreeg ingespoten, eerst de naald in mijn arm, er weer uit, het liep niet. En toen gaf ik aan 'mevrouw prikt u maar in mijn hand, de huid is weliswaar wat stug, maar de aderen daar zijn goed' en uiteindelijk lukte het en kreeg ik via mijn hand het spul ingespoten. Een beetje liggen op een bed, een uurtje ongeveer en zo rond kwart voor twaalf zat ik aan de koffie met een broodje in het ziekenhuis. Toen mijn auto vol met wijnen geladen bij Schutter, waar het een drukte van jewelste was, om alle kerstbestellingen de deur uit te krijgen. Tussendoor wat bellen en nog wat afspraken maken tussen alle bedrijven door. Wie weet wel een hele leuke afspraak voor 2009...spannend, vrijdag weet ik meer. Het zou wel een gaaf sinterklaas kadootje zijn toch...een lekkere opdracht erbij?
Ondertussen heb ik alle wijn naar boven gebracht hier, heb ik glazen besteld voor onze borrel op kantoor, heb ik een ski-box en sneeuw-klauwen (normale auto's krijgen sneeuwkettingen, maar als je dikke wielen onder je auto hebt liggen krijg je sneeuw-klauwen) besteld voor de wintersport...kortom alles is in beweging.
Dus zomaar een dagje van alles doen, druk, rommelig en wat klooien hier op kantoor. De komende drie dagen vol aan de bak, in Wijk bij Duurstede, Utrecht, Den Haag en tussendoor nog een Vereniging van Eigenaren in Schoonhoven, met een borrel met buurman Jan. Leuk en intensief...en ondertussen is mijn surprise en gedicht voor de Sint ook helemaal klaar.
Dus een goede dag, en vanavond lekker vroeg naar bed. Heerlijk!
Voor jullie een fijne avond. De uitslag krijg ik ergens de 11e december ofzo...wordt vervolgd, niks aan de hand!
Anita