Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 25 december 2009

Kerst in Voorschoten....

Lieve allemaal...de kerstdagen zijn begonnen. Momenten om terug te blikken en momenten om vooruit te zien, 2010 ligt voor ons. Maar achter ons ligt een prachtig jaar, vol onzekere momenten, maar ook een jaar vol goede gezondheid, althans voor mij! En als ik denk aan mijn wensen voor 2010, dan hoop ik dat voor mensen als Jan en Jantje, als Irene en Fer, en al die anderen die een ernstig zieke in hun midden hebben, het nieuwe jaar net zoveel voorspoed mag brengen als 2009 voor mij heeft gebracht. Want ondanks al die luxe, al die kadootjes, al die champagne, of wat dan ook, onze gezondheid is ons allerhoogste goed!
Verder wens ik dat mensen elkaar weer vinden, in een goed gesprek, ik heb een paar staaltjes meegemaakt de laatste dagen, dat mensen elkaar over en weer via de mail van alles toeschrijven. Niet handig, dus praat met elkaar en praat over dingen die je dwars zitten. Kijk elkaar aan, geef elkaar de hand, en ga door met elkaar...
Voor al mijn vrienden en vriendinnen, voor alle zakelijke relaties, ik wens jullie liefde, gezondheid, geluk en vooral ook veel plezier toe voor 2010. En deze dagen, geniet van elkaar, van de kerst, de kou buiten, van een goed glas wijn, van...bedenk het maar...veel liefs, Anita en voor al diegenen die het nodig hebben, veel sterkte!!!!