Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 18 juni 2007

Vader Wim en Vader Piet gezien!!

Wat is dit toch een gekke ziekte. Zo lig je in het ziekenhuis aan het infuus, ben je ziek, heb je hoge koorst en zo voel je je werkelijk kiplekker. Ja bizar...ik zit nu in mijn goede week. Moet wel oppassen dat ik niet overdrijf ofzo...en me ook rustig houdt, zodat ik energie kan sparen voor volgende week, kuur 2. Je hebt de neiging om alles te gaan doen, wat je al die weken niet hebt kunnen doen...maar ik moet me een beetje inhouden vind ik.

Gisteren was het vaderdag en eerst zijn Annemarie en ik naar de vader van Annemarie, Wim, gegaan. Hij was erg blij en emotioneel om ons te zien. Leuk was dat de broer van Annemarie, Ruud met zijn dochter Sophie ook kwam, met heerlijke koeken. Was erg gezellig en ik ben heel blij dat ik de vader van Annemarie weer even heb gezien. Voor mij de stap naar buiten met kale kop...en het gaat gewoon. Het gaat goed met de vader van Annemarie. Hij hoort vrijdag of hij mag beginnen aan de periode revalidatie met belasting van zijn been. Hij ziet er goed uit. Hij kan alweer staan en doet trouw zijn oefeningen. Een sterk en positief mens. Ik heb vanaf dag een een goed contact met hem gehad. Een heerlijk mens vind ik deze vader van Annemarie. Leuk he...

Soms kijkt iemand een fractie van een seconde langer, maar ach...ik begrijp het wel. Zien ze zo'n mooie vrouw Annemarie, hand in hand met zo'n kaal boefje met zo'n nike vestje aan met capuchonnetje. Ziet er wel komisch uit...ik zou ook even kijken, ja naar Annemarie dus he...dat moge duidelijk zijn.

Na een uurtje zijn we de auto weer ingestapt en naar Flakkee gereden, waar ik eigenlijk mijn vader wilde verrassen. Maar vlak voor de boerderij heb ik gebeld dat we kwamen, ik was bang dat hij te veel zou schrikken. Arie en Noor kwamen ook en tante Anita en oom De waren er al. Het was een emotioneel weerzien, maar wel heel gezellig en.....ik lust het nog, ik heb champagne gedronken. Het tempo was iets anders dan gewoonlijk, en ik moest even wennen, maar het was erg lekker weer! Feestelijk hebben we getoast op mijn gezondheid.
Pa vond het de mooiste verrassing en hij genoot zichtbaar. Els voelde even heel lief aan mijn koppie...
Beladen met allemaal lieve kadootjes en veel vers fruit van tante Anita zijn we na twee uur weer naar huis gegaan. Hier hebben we een fijne rustige avond gehad samen. Heerlijk.

We hebben de kleine poesjes gezien. Ja want Rosanne krijgt een nieuwe Semmie....en dat gaat alweer over drie weken gebeuren. Ze zijn nu een week of 8, hooguit denk ik en als de meisjes over 3 weken hier zijn, gaat Rosanne een poesje uitzoeken en die nemen we gelijk mee hierheen. Kan ze hem/haar die week zindelijk maken en laten wennen aan haar huis hier...leuk he..ze kwam gelijk kijken gisterenavond en heeft er volgens mij al een uitgezocht! In totaal heeft mijn vader vier nieuwe poesjes, een zwartje die op onze Droppie lijkt en drie cypertjes...of wat daarvoor door gaat. Een van die drie gaat Rosanne uitkiezen. Eigenlijk wil ze vrijdag al...maar wij houden dat nog eventjes af...over drie weken, zit ik weer in mijn goede week...en dat is voor het poesje ook beter, even groeien bij de moeder nog.

Vannacht weer heerlijk geslapen. Ja mijn dagelijkse verhaal is nu even heel gewoon. Zonder al te veel hectiek. Ik hoop deze week Hylke even te spreken, hij komt nu echt op bezoek, vorige week ging dit niet door, doordat ik in het ziekenhuis terecht kwam en dan gaan we het ook over Arinso hebben. Leuk vind ik dat wel, ik zou zo graag even binnen willen stappen daar deze week...gewoon iedereen eventjes zien.
Niet zoenen, in verband met bacterie-gevaar adviseert een ieder me...ik schijn er nogal gevoelig voor te kunnen zijn. Dus als iemand net ziek is geweest of een ziek kind/zieke partner heeft, hoe graag we ook willen, niet bij me in de buurt komen. Vind ik zo gek om te zeggen, maar ik moet mezelf sparen, ik moet met volle kracht kuur 2 in, om er weer goed doorheen te komen! Blijf me maar helpen, zoals jullie tot nu toe hebben gedaan!

Zo vroege vogels, die op het werk zijn, succes allemaal. Ik ga nog eventjes terug naar bed, heerlijk nog een uurtje slapen. Ik denk aan jullie allemaal. Ben reusachtig blij nog steeds met alle lieve kaartjes en reacties, doet me goed. Ik hoop dat jullie een goede dag hebben, niet te veel last van de regen en de files (werd gisterenavond voor gewaarschuwd...)en succes met alles deze dag!
Anita