Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 24 december 2008

Een warme kerstwens voor iedereen die ons lief is!!!

Lieve allemaal....het is 24 december 2008, wij, Annemarie, Florine, Rosanne en ik zijn in Zweden. In Idre Fjall, een prachtig ski-gebied met mooie rustige brede pistes. We genieten van de kou, ons huisje, en alles wat daarbij hoort...Zweden is prachtig, het is een eindje rijden, daar niet van...maar als je er bent, en met je auto glijdt over de besneeuwde wegen, als je suist op je skies over prachtige brede pistes, geniet van schitterende luchten en korte dagen, dan is dit een soort van hemel op aarde...
Gisteren was Annemarie jarig, Rosanne had de kamer prachtig versierd met zelfgemaakt letters op de muur. Mooie en lieve kadootjes...smsjes en telefoontjes van de ouders.
En ondertussen is het kerstavond en zitten wij in onze ski-pakken een spelletje te spelen. Straks gaat Roosje koken en begint voor ons de kerst. Morgen staan we op de latten, in ons huisje branden kaarsjes en is het gezellig en warm. Een soort droogkast voor natte pakken en handdoeken.
En vanuit dit prachtige plekje op aarde wensen wij jullie een hele mooie gezellige en liefdevolle kerst toe. Wij kijken terug op een prachtig jaar, 2008, het jaar waarin ik weer gezond mocht worden. Het jaar waarin Annemarie en ik ons eigen kantoor/atelier hebben geopend, het jaar waarin we weer meegaan met de flow van het leven...heerlijk!
Voor 2009 wensen wij een ieder alle liefs, veel geluk en gezondheid!
Veel liefs, eet smakelijk morgen en overmorgen, geniet van elkaar, dag...
Anita, Annemarie, Florine en Rosanne

PS. en Lex de schilder schildert in onze afwezigheid de keuken...heerlijk he...wordt het heel mooi tijdens onze afwezigheid!