Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 7 augustus 2007

Geslapen en nu dag 2 van chemo 4

Gisterenavond kwam Judith, een collega uit het DL-team, langs om even gedag te zeggen voor ze naar Curacao vertrekt met haar twee kinderen. Met een enorm groot blok witte toblerone....grappig, vroeger ben ik een keer met mijn moeder naar Zwitserland gereisd en toen hebben we alle merken witte chocolade die we tegenkwamen gekocht, waaronder ook toblerone. Ik woonde destijds nog in Den Haag en had toen in de kast een overheerlijke enorme voorraad witte chocolade liggen...genieten....welnu dit is een reusachtige groot blok, dus voorlopig heb ik weer voorraad, leuk he....
Vannacht wel veel wakker geweest, transpireren, maar toch in bed geslapen samen. Lekker wel.
Nu ga ik zo mijn medicijnen innemen, mijn zetpil zetten en hoop ik dat mijn maag zich rustig houdt vandaag. Mijn vingertoppen zijn gevoelloos en ik heb geen honger, maar dat geeft niet, ook hier zit nog genoeg voorraad in als ik denk aan vorige week en alle lekkere dingen die we gegeten hebben, het diner me Pa en Els in de Proeverij, ons verblijf op de Sallandse Heuvelrug...dus even niet eten, kan geen kwaad.

Nog even over mijn bloedwaarden gisteren :
HB gezakt van 8.0 naar 7.3 (refwaarde tussen 7.5-10.0) dus voor het eerst lager dan referentie waarde.
HT gezakt van 0.380 naar 0.358 (refwaarde tussen 0.370 -0.470) dus deze ook voor het eerst lager dan referentie waarde.
Beiden nog niet zorgelijk, als HB rond de 5.0 zit moet je pas nieuw bloed hebben, dus we kunnen nog vooruit.
Leukocyten 6.7, was altijd dik boven de 8, soms zelfs 9.4. Maar vooralsnog is dit ook nog goed (refwaarde is 4.5 - 10.0)

Dus al met al is dit een goed beeld voor kuur 4. Heb de arts gevraagd of hij verwacht dat ik een dip ga krijgen tijdens de chemo's en hij geeft aan dat dit moeilijk is aan te geven, omdat hij vindt dat ik mij er tot nu toe goed doorheen sla, en het hoeft dus niet. De kans bestaat dus zomaar dat ik er redelijk goed doorheen kom. Fysiek en psychisch sterke vrouw he...(dit zei hij niet hoor, dit zeg ik zelf even...)

Als ik naar buiten kijk, dan zie ik de zon en ons schone terras, dan hoop ik dat ik vandaag gewoon lekker even buiten kan gaan zitten. Ik heb er wel zin in.
Voor nu een dikke zoen een mooie dag. Ik denk veel aan de collega's die deze week gaan verhuizen, volgende week draait het kantoor twee dagen vanuit Rotterdam en dan betrekken zij het nieuwe pand in Nieuwegein. Ik ben er zondag even langs gereden, gek hoor, het is net alsof ik bij een nieuwe firma ga werken, zo voelt het althans...alles zal nieuw zijn en anders dat geloof ik zomaar.

Voor nu, een mooie dag, en iedereen succes! En genieten van de zon als je vrij bent.
Liefs
Anita