Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 29 oktober 2007

Chemo 8 zit erin!!!!

Hallo allemaal! Grappig in het ziekenhuis kwam ik al twee heren tegen, die ik al vaker heb gezien, dus dan is het even praten 'hoe ver bent u?' en elkaar sterkte wensen. Daarna een gesprek met de arts, eerst natuurlijk bloed prikken en dan naar de elfde etage voor de chemo. Het was een uur toen we weer thuis waren uit het ziekenhuis en het is echt waar, chemo nummer 8 zit erin. Prikken ging in een keer goed, gewoon links, alleen wat hoger nu in verband met de aderontsteking, alle lof voor verpleegkundige Heidi...Dit hoofdstuk kunnen we dus afsluiten......super toch...de lumbaalpunctie was kl..... het ging weer helemaal niet, maar Annemarie hield mijn hand vast en terwijl de neuroloog drie keer de zenuw van mijn been raakte, en voor de tweede keer moest prikken, was ook deze ellende na een half uurtje rommelen weer voorbij!! En van de lumbaalpuncties zit dus nu ook al de helft erin. En nu kort de status :
leukocyten 3.5 goed he...
volgende lumbaalpuncties 19 november 2007, 10 december 2007 en 31 december 2007!! Dus reken maar dat ik champagne drink op 31 december en vuurwerk ga afsteken met oud en nieuw! Op 1 januari gaan we toasten op 2008 bij mijn pa op de boerderij!
De bestralingen zullen ergens eind januari 2008 gaan starten...krijg binnenkort een intake met de radioloog. De arts wijst mij vooral op de vermoeidheid die hierbij komt kijken.
Mijn tenen zien er stukken beter uit, die kuur werkt en slaat aan.
Beetje misselijk, zo even lekker naar bed. Moet nog het boek 'Hoe overleef ik...' lezen omdat Rosanne hierover een boekbespreking heeft en ik haar daarbij ga helpen. Leuk he...doe ik straks.

Gisteren Florine's verjaardag gevierd, was lekker knus en gezellig. Eerst brachten tante Anita en oom De ons een bezoek, was leuk hen weer hier te hebben. Ze kwamen weer met tassen vol lekkere dingen en kadootjes voor de meisjes. Vanaf een uur of drie druppelden de overige bezoekers binnen, heerlijk vind ik dat....Allemaal rond de keukentafel aan de taart of later aan de wijn, Roel, Karin, Brigitte met Juliette, Emmy, Reynaud, vader Wim, vader Piet, Els, Arie en Noor, Pauline, Vincent, Thomas en Floris en Floor is enorm verwend, bonnen, boeken, een prachtige lamp. De kinderen hadden het gezellig met elkaar...heerlijk is zo'n zondag dan toch weer. Floortje alweer bijna 13 (woensdag is ze echt jarig..), Floor had cake gebakken en brownies. Rosanne had kipsate gemaakt, kortom ze helpen al heerlijk mee en vinden dit ook leuk. Ik moest mona toetjes kopen bij Albert Heijn en iedereen kreeg van de meiden een mona toetje, leuk om dat te zien van die drilpudding op die bordjes, daarna kwamen nog de brownies, dus je moest wel door eten van Florine....

Vanmorgen kreeg ik heel veel smsjes, echt superlief. Iedereen die weer met mij meeleeft, en gisterenavond vond ik al een machtig lieve kaart van Annemarie onder mijn bed en jongens het is echt waar. De chemokuren zitten er allemaal in. Een vervelend stuk van mijn behandeling is voorbij. Nu de lumbaalpuncties nog en dan is het 1 januari 2008. Dan begint een nieuwe fase in ons leven, Curacao, werken, bestralen en weer heel goed op kracht komen...ik ben best wel een beetje opgelucht.

Dikke zoen, ik ga even naar bed.
Aniet