Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 24 juli 2007

beetje ziek....

Ook vannacht was ik ziek, enorm transpireren, een hoest die vast zit en mijn lijf wat pijn doet. Mijn borstkast doet zeer...het gekke is dat je je gelijk zorgen maakt dat het ernstiger is. Je bent ook zo kwetsbaar. Koud, klam, koortsig...gisterenavond 37,8 dus het valt nog mee. Maar we houden het in de gaten. Vanmorgen lekker gedoucht en nu weer in bed. Buiten is het rotweer, het stormt, het lijkt wel herfst...ongelooflijk en dit heet zomer. Lig nu in bed met Rosanne tv te kijken, gezellig.
Annemarie gaat met Florine op pad voor een paspoort. Vanmiddag komt er een vriendinnetje bij Rosanne logeren, Milou...en die twee zullen wel gaan zwemmen of iets anders doen samen. Dat is wel leuk vind ik als er een logeetje is, het geeft wat afleiding. En als ik wil slapen, dan kan dat toch wel.
De poezen houden zich goed samen, zo'n klein gevalletje erbij, en zowel Annemarie, als Rosanne en Florine zijn enthousiast. Ik ben daar altijd wat nuchterder in. Ik vind het alleen leuk voor Rosanne, die nu weer haar eigen Semmie heeft (een pikzwarte deze keer).
Fijne dag allemaal.
Anita