Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 14 juli 2007

Kantoor en de auto....

Deze foto is gemaakt toen ik thuiskwam na de tweede chemokuur. Ik voelde me zo ziek...en ik verwacht dat ik a.s. maandag er ongeveer zo weer uitzie...lekker ik heb drie van die dikke truien gekocht, ik heb het steeds zo koud!

Gewerkt in Utrecht!!!

Tja vandaag was het dan zover, op tijd opstaan, douchen en aankleden en zelf rijden in de auto naar kantoor. Zo rond een uur of tien kwam ik daar aan. Heerlijk, het grote verschil met de vorige keer was, dat iedereen wist dat ik kwam en al gewend was aan mijn kale koppie....en ik heb gewoon gewerkt. Functioneringsgesprekken gevoerd samen met Hylke, was leuk. En ook nog een gesprek met twee collega's. De laatste spullen uit mijn kamer opgeruimd, Kirsten had al heel veel voorwerk gedaan. Kortom orde op zaken gesteld, zodat mijn spullen verhuisd kunnen worden naar het nieuwe kantoor in Nieuwegein. Leuk, Erwin mijn collega en ik krijgen hier samen een mooie nieuwe kamer. Dus de volgende keer zie ik iedereen op hun nieuwe werkplek. Lijkt me super. Het autorijden viel me wel zwaar, maar toen ik thuiskwam was ik wel moe, maar ik wilde nog niet naar bed.
Oh ja en ik heb de mercedes laten ophalen door de leasemaatschappij. Voelt helemaal goed. Hoeft hij niet zo zielig voor de deur te staan. Hij wordt gestald bij de leasemaatschappij en als ik zover ben, bel ik en dan brengen ze hem weer terug bij me. Mooie service he...

Annemarie had een heerlijke pastasalade gemaakt en we hebben buiten in de tuin gegeten, met een glaasje Cloudy Bay, een heerlijke nieuw zeelandse sauvignon blanc...je likt je vingers erbij af...goddelijk lekker! Overal kaarsen aan, het was een supersfeertje, lekker samen genieten!
Praten over dromen, over ons werk, over de toekomst en hoe we de dingen zien.
Tijdens mijn afwezigheid had Annemarie het ook heerlijk gehad. De kapper, lekker met een vriendin ergens koffie gedronken, gewoon een beetje gerommeld, naast het inpakken van de spullen van de kinderen en alle dagelijkse dingen die zij hier ongemerkt altijd doet. En ik mocht zowaar weer thuiskomen. Dat is ook altijd lekker he...



Ja ik voel me goed. Ik geniet van het even lekker samenzijn. Even niks hoeven dan gezelligheid, 't wordt nog een druk weekend, met aanloop enzo...en dan gaan we weer naar het LUMC. Ik zie er niet tegenop, we gaan gewoon en het is weer een stap dichterbij mijn herstel. En dat is waar ik voor ga. Vandaag heb ik het nog gezegd tegen Hylke, ik kom terug...en dat doe ik op alle fronten, terugkomen. En dus hoort daar het LUMC bij, de chemo's, de bestralingen, de hele rimram...en dus ook het ziekzijn. Ik ga weer heerlijk boeken lezen op bed, met bril, want mijn ogen gaan snel achteruit...ik zie echt niks zonder bril (dichtbij hoor...).
Nu neem ik nog een slaappil en ga daarna hoop ik lekker onderuit...slaap lekker en een goed weekend. Ik schrijf maandagavond vanuit mijn bed.
Dikke zoen.


Aniet