Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 24 december 2007

Kerstgedachte(n).....

Kerst...op de een of andere manier sta je tijdens dit soort dagen even stil bij alle dingen die achter je liggen, of dingen die je je hebt voorgenomen te gaan doen...een moment van bezinning.
Mensen schrijven je een mooie wens op een kaart, of soms, zoals vanmiddag komen mensen even spontaan langs...drinken een glas wijn met je en samen blik je terug en ook weer vooruit. Maak je plannen voor volgend jaar en wil je verder met elkaar. Joyce en Caspar kwamen langs nog voor de verjaardag van Annemarie en spontaan, tussen alle drukke bezigheden door, kwam Lineke even langs...ze wilde iets aan de deur hangen en Annemarie deed open...mooi, even die aandacht voor elkaar.
De kinderen speelden, Rosanne keek tv, Florine was met Juliette van alles aan het doen. Zo mooi kan het leven zijn...zo eenvoudig en zo mooi.
Zo was ook ons leven het afgelopen jaar, gekluisterd aan huis en toch zo vol intense momenten. Vriendschappen die me zo dierbaar zijn, collega's die zo dichtbij zijn gekomen. Dankzij deze site hebben zo ongekend veel mensen dagelijks of wekelijks even gekeken hoe het hier was...was ik ziek, of ging het wel. Hoe ging het met Annemarie? En met haar kunst, met de meisjes en alles rondom hun nieuwe leventjes op twee adressen...2007 wat heb je ons veel gegeven. Een intense liefde, en ongelooflijk veel mooie en intense reacties. 2007 ik zal het niet snel vergeten dit jaar...en hoe kijken we naar 2008....vol verwachting klopt ons hart. Vol hoop en vol energie willen we dit jaar in gaan...met schitterend vuurwerk, met champagne, maar vooral met heel veel liefde en energie. Door jullie aan ons gegeven in 2007, blij met dit leven, dat is zeker. Wij zijn 'rijk' geworden of 'nog rijker' door deze ervaring. Ik heb pijn ervaren en eenzaamheid, ik heb mijn strijd gestreden en zal hier altijd mee doorgaan...want ik vind het leven zo ongelooflijk de moeite waard...dank jullie wel, echt ongelooflijk veel bedankt voor alles. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ziek worden met jullie allemaal om je heen, maakt alles zoveel draaglijker...

Voor nu, een mooie kerst, voor diegenen die naar de kerstmis gaan, veel rust en zegen, voor diegenen die alleen zijn, of verdriet hebben omdat zij een familielid hebben verloren (Ellen mijn vriendinnetje verloor zomaar haar zwager op 49-jarige leeftijd....)veel sterkte en kracht, voor diegenen die ziek zijn of een ernstig zieke in hun nabije omgeving hebben, veel kracht. Veel liefde vooral voor jullie allemaal.
2007....het is bijna voorbij....dank je wel! 2008....let op, ik kom er aan...maak je borst maar nat!
Veel liefs, van mij,
Aniet

Annemarie 45 jaar!





En gisteren was het heel gezellig hier. Annemarie werd 45 jaar....en dat hebben we gevierd met familie en vrienden. Dank jullie wel voor jullie komst! Een geweldige kerst toegewenst en alle goeds, veel liefde en gezondheid voor 2008 toegewenst!
Hier wat foto's van de verjaardag van Annemarie en de jarige zelf! En een mooi plaatje wat we gemaakt hebben tijdens een wandeling door Voorschoten.


Anita, Annemarie, Florine en Rosanne