Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 28 oktober 2009

Drukke boel....

Dag, dag...jeetje wat een hectiek...alle avonden voor een groep! Vanavond weer Amsterdam, morgen Den Haag en vrijdag Utrecht. Morgen overdag mijn bouwmarkten...kortom effectief weekje qua inzetbaarheid. Met mooie resultaten vind ik zelf! Tevreden cursisten/klanten. Maar wel laat thuis. Gisterenavond kwart over elf. Vanmorgen even uitgeslapen tot negen uur en toen weer aan de bak. Nu even naar Rotterdam...ja ja...ik zie al die lieve tantes, moeders, schoonmoeders alweer zuchten....het is druk. Maar volgende week is de balans weer wat rustiger. En dat moet ook. Tijd voor reflectie met mijzelf. En ergens weer eens even orde op de zaken stellen. Administratief, maar ook qua kantoor. De stapels papier groeien gestaag. Netjes mapjes aanleggen enzo...helemaal mijn ding. Volgende week wel weer een Defensie Leergang, wat coachtrajecten, een teamsessie bij het ROC, mijn congres Fris in je Hoofd en jawel op maandag weer een mooi moment voor mijzelf, mijn Leergang Authentiek Leiderschap!
Verder gaat alles zijn gangetje...ik zie mijn lieve Annemarie heel laat in de avond, of heel vroeg in de morgen. De meisjes zie ik eigenlijk helemaal niet, doordat ik constant de hort op ben...jammer is dat. Dat is niet goed. Voor ons allen niet. Maar dat maak ik wel weer goed. Oh ja..en bijna zou ik het vergeten, maar Florine wordt a.s. weekend 15 jaar. Dus vrijdagmiddag een kop koffie bij ons thuis, en stuur haar maar een kaartje ofzo...is wel lief en leuk! Ze is keihard aan het werken omdat ze volgende week proefwerkweek heeft!
En nog een hoogtepunt...3 november a.s. zijn Annemarie en ik alweer 3 jaar getrouwd! Dus dat gaan we in alle stilte eventjes vieren die avond met zijn tweetjes. Lekker een hapje eten, even niets aan het hoofd. Een mooi glas champagne en even stil staan bij het geluk wat ons ten deel is gevallen, om samen verder te mogen gaan in dit leven...ik voel dit nog dagelijks!
Dag liefs allemaal van mij...
'mooi zijn de stromen die komen uit de bron van het hart'! Prettige dag!