Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 16 augustus 2007

Eventjes een klein stukje dan....

Vanmorgen stond Jan voor de deur, leuk is dat. Samen met Jan praat ik altijd over werk, en vaak blikken we dan even terug naar ADP. Hier mochten we groot worden samen en nu werken we weer samen en wel bij Arinso. Vaak heb je een andere werkgever nodig om te mogen groeien en datgene wat je geleerd hebt in de praktijk te mogen brengen. En voor ons is dat Arinso. Een lekker fris en dynamisch, creatief bedrijf, waar mensen goed tot hun recht komen of kunnen komen.
En vanmiddag stond Chea voor de deur. Zo werd het vandaag ook een beetje werken, en dat is wel fijn. Die afleiding is goed voor me. Zeker als het goed met me gaat.
Florine was met een vriendinnetje, Linda, hier samen thuis en Rosanne is uit met opa Reynaud en oma Emmy. Allerlei leuke dingen, Omniversum, poffertjes eten en klimmen op de klimwand. Zodat ze al haar energie kwijt kan.
Annemarie was lekker bezig en al met al een goede dag weer.
Langzaam aan komt iedereen weer terug van vakantie, en komen er weer smsjes binnen. Heerlijk.
Reacties op de site. Mailtjes en ik geniet hiervan. Dank voor jullie niet aflatende trouw aan deze vrouw hier op de bank. Net als een reserve speler in een voetbalteam, zit ik voorlopig nog even op de bank. Maar ik merk wel dat ik steeds meer wil meemaken. Avonden voor Arinso, een avond met Delta Lloyd, jubilarisbijeenkomst in september, wellicht een Arinso MT. Ik heb er wel zin in. Ben het ziek zijn wel een beetje zat. Ik lees mijn zakelijke mails. Ervaar het als positief dat ik deze betrokkenheid weer toon. Er is ruimte voor meer dan ziek zijn alleen.
Dus het gaat goed met Anita. Ik heb net met Chea een lijst met punten genoteerd om volgende week op te pakken als ik op kantoor ben. Heerlijk!

Een fijne dag nog, of liever gezegd avond voor jullie allemaal!
Anita