Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 19 februari 2010

Een 'bijna' vrije dag...

En na mijn eerste ontmoeting met het proces rondom een uitvaart of crematie, gisteren in Utrecht, ben ik nu 'bijna' vrij. Althans dat heb ik mijzelf gegeven. Een soort van stilte voor de storm. Ondertussen is er veel gebeurd. Zo is de moeder van Els (Pa's vriendin) overleden, op heel hoge leeftijd weliswaar, maar toch...intens altijd dit soort momenten. Dus volgende week gaan Annemarie en ik naar de begrafenis, om Els en haar familie bij te staan! Het voelt alsof ik in een volgende cyclus van 7 jaar ben gekomen en eigenlijk klopt dit al wel...voorzichtig ingezet eind 2010 en nu mag het doorgaan. Het lijkt alsof er overal zomaar oplossingen voor komen...wie weet. Een rustig gevoel, blij, tevreden, en meer dan dat...Een lezing in september weliswaar bij Dunea, het Duinwaterleidingbedrijf van Den Haag en omstreken en het mag gaan over motivatie, empoweren of een ander onderwerp, wat dicht bij mij ligt...leuk he. In maart een korte voorbespreking en ik word hier altijd blij van. Een aantal mooie gesprekken in de agenda, met mensen van dichtbij en wat verder weg...bijzonder en intens!
En nu deze vrijdag, vanmorgen een gesprek hier op kantoor, met een leuke klant! Een coachingstraject, lekker ontspannen bijpraten onder het genot van een nespresso! Dan nog wat rommel opruimen, administratie doen en dan ga ik naar huis. Lekker onder de zonnebank...even niks, even bijkomen....want, vanavond gaan we naar Huub Stapel, heerlijk genieten met Emmy en Reynaud, van 'eenmans theater' en het onderwerp is nog leuker 'Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus'...en dit is de aftrap naar een heerlijk weekendje weg, ons cadeautje, samen op stap, genieten, lekker uiteten, laat maar gebeuren...Amsterdam here we come...een moment van intens samenzijn, als een soort aftrap voor een intens drukke tijd, die voor ons ligt. De expositie van Annemarie, een aantal mooie, moeilijke opdrachten voor mij. Nieuwe ontwikkelingen, een nieuw coachtraject, kortom heftig...terwijl ik hoopte en toch ook weer niet, op een rustige voorjaarsvakantie. Maar liever zo...veel te doen, en Yarden wordt een prachtige uitdaging...maandag in Haarlem. Ik vertel jullie er meer over.
Voor nu, kijk in de Voorschotense krant, een prachtig stukje heeft Marjolein gemaakt over Annemarie en haar vrouwelijke ondernemers van Voorschoten. Mooie aandacht voor mijn mooie vrouw...
Liefs, een fijne dag, Anita