Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 31 januari 2008

Mail van Peter Bouten....

Lieve mensen...

vandaag kreeg ik een mail van Peter Bouten, de algemeen directeur van ARINSO, met een hele mooie tekst over mijn reintegratie. En deze tekst maakt mij wel heel gelukkig, daarom druk ik deze hier maar af voor jullie. In de hoop dat iedereen om mij heen nu zeker weet dat mijn gesprekken bij Arinso goed zijn afgelopen en een goede uitkomst hebben. En als dan straks de uitkomst van mijn MRI-beelden net zo goed zijn, dan staat de wereld weer open voor ons en kunnen wij weer verder.
Hier de tekst van Peter die rondgemaild wordt binnen onze organisatie.

Beste collega,

Afgelopen dagen hebben Anita en ik even de tijd genomen om bij te praten. Anita heeft zich in het hoofd gezet om per 1 januari te starten met reïntegreren om per 1 april weer fulltime aan de slag te kunnen. En als Anita iets wil.....dan moet dat natuurlijk ook zo gebeuren .

Aan de andere kant is ze natuurlijk nog hard aan het werken om gezond te worden. Ik heb dan ook aangegeven dat ARINSO er grote waarde aan hecht dat ze zich op dit moment volledig kan blijven richten op haar herstel. Niet omdat ze niet welkom is op kantoor maar omdat bij goed werkgeverschap hoort dat je iemand de tijd geeft om alle energie te richten op zaken die echt belangrijk zijn en dus het werk maar even te laten voor wat het is. En volgens mij is je lijf, leven en gezondheid het allerbelangrijkste wat je hebt. ARINSO zal ondertussen goed voor haar zorgen, dat vinden wij vanzelfsprekend.
Wanneer ze gaat reïntegreren en volledig hersteld zal zijn weten we op dit moment niet. Wellicht in Q2 dit jaar maar als dat verstandiger is misschien wel nog later.

Het gaat er wat ons betreft om dat we vooral op enig moment een glas champagne kunnen drinken met haar als ze dit hele traject kan afsluiten.

Daar Anita natuurlijk graag contact wil houden met ARINSO/jullie zal ze regelmatig op de koffie komen. Wij denken dat het feeling houden met ARINSO/jullie erg belangrijk is voor Anita en zal bijdragen aan haar herstel. Daarom vinden wij het prettig om Anita regelmatig bij ons op kantoor te zien voor een kop koffie.

Groet,

Peter BOUTEN Managing Director

En net kwam Rob, onze huisarts langs. Met een dame bij zich, huisarts in opleiding, en dat was erg leuk. Het is en blijft fijn om contact met Rob te hebben. Hij krijgt als dank van mij een exemplaar van mijn boek. Het is zo belangrijk dit soort momenten in mijn leven nu. Dat realiseer ik me iedere dag maar weer.
Voor nu een dikke zoen.
Anita