Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zaterdag 14 mei 2011

Yarden....en een vrije zaterdag...





Goedemorgen, terwijl ik mooie Buddha Bar muziek draai, een kopje nespresso drink, en net de special over Maxima heb bekeken even een berichtje.
(wat een bijzonder mooie vrouw is die Maxima toch, en vooral mooi omdat ik denk dat zij zo aardig is....Annemarie heeft haar zo prachtig geschilderd...kom kijken naar haar kunst in het weekend van 4 en 5 juni hier tijdens haar expositie op de Papelaan 58 bij ons thuis,uitnodiging volgt.
Vandaag gaan wij met de nieuwe mercedes van Tonny en Niek op bezoek bij mijn papa...leuk zal hij dat weer vinden. Hij heeft een wat mindere week gehad...gek, maandagavond dacht ik zomaar dat hij er tussenuit zou piepen...en mijn vader is ook een echte van Loon want 'een echte van Loon, geeft nooit op'.
Hierbij plaats ik een foto van mijzelf in Yarden outfit. Een kostuum van Oger, waar ik zelf nog steeds trots op ben. En terwijl ik dit zeg, realiseer ik mij, dat het vinden of het aanschaffen van bijvoorbeeld een kostuum voor 800 mensen ofzo...niet eenvoudig is. En zo is het ook in kleinere groepen, wanneer zijn mensen tevreden, wanneer is het goed. De clustering regio West is goed, is een feit, en dit betekent dat we zaken gaan samenvoegen, dat roosters voor een totale groep gemaakt worden. En dan valt mij direct op, dat ieder regiokantoor zijn eigen interpretatie geeft van de invulling van een dienst. Welnu en aan mij de schone taak, om daar eenduidigheid in te krijgen. Met mensen die heel hard werken, die minder hard werken, met mensen die kritisch zijn, en minder kritisch, met mensen die echt van binnenuit gemotiveerd zijn en wat minder. Wat een uitdaging ligt er voor me...ik wil gaan voor 2500 uitvaarten in 2012. Een geweldige prestatie...en daar heb ik lekker gemotiveerde enthousiaste mensen voor nodig. Die ervoor willen gaan, die en tandje bij kunnen schakelen waar nodig. Die het belang zien van hun afspraak met de klant, die met elkaar communiceren elkaar aanspreken over de dingen die niet lopen. En niet mij...dus in gesprek zijn met elkaar. Ik heb nog wat te doen...geloof ik zomaar....maar gelukkig zijn er veel mensen die mee willen doen. We gaan ervoor...maar nu vandaag ga ik voor mijn vader. Met die mooie ster, met een flesje wijn en eten in de Brasserie aan de haven van Middelharnis, daar waar mijn roots liggen...aan het Haringvliet....ik wens jullie een mooi weekend.
Noteer vast in de agenda, echt een ieder die dit leest en het leuk vindt, om hier in Voorschoten de kunst van Annemarie te bekijken (werkelijk prachtig) het weekend van 4 en 5 juni a.s. expositie van 13.00 tot 19.00 uur. Een lekker hapje erbij, een glas wijn, een kop koffie, ons hele huis is dan kunst...Liefs, Anita