Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 10 juli 2009

Vaderdag, Rosanne, een mooie nieuwe trui...etc.

Wat een leukerd he...die Annemarie Smitshuysen!
Gezellig, he onze nieuwe opstelling op het terras,

Rosanne, onze kunstenaar als het gaat om de diabolo!!

Mooi he...nieuwe trui, vrolijk of niet???
Een symbolische aktie op vaderdag, vier vaders knippen 'het buffet aan de Papelaan 58 te Voorschoten open'!
Dag, Anita




Publiciteit!!

Goedemorgen allemaal. Terwijl Nederland weer zo typisch nederlands is, het lekker nat en een beetje guur is buiten, zit ik lekker op kantoor. Vanmorgen vroeg bij de tandarts geweest en jawel, een prachtige brug, een mooie glimlach, zodat Annemarie nog meer blij met me is dan ze al was. Want ja een mondhygieniste kijkt graag naar een mooie mond vol tanden...en wie niet eigenlijk. Want hoe belangrijk is die lach, die indruk niet! En ondertussen zijn er hier weer veel contacten die zorgen voor de nodige publiciteit. Dus koop nu deze week allemaal de LIBELLE en lees in het artikel 'De dag nadat....' mijn verhaal! Een mooi intens verhaal, opgemaakt door een geweldige vrouw met wie ik een mooi interview mocht hebben! Zonder foto helaas maar het gaat om het verhaal. Voor jullie bekend!
Dan komt binnenkort voor diegenen die hier mee te maken hebben, het blad KRACHT uit. Een blad wat je aan kunt vragen via KWF, en hier staat ook een interview in met mij. Een kort stukje, met foto. Bijzonder wel vind ik zelf.
En jawel, ook Annemarie komt goed in de publiciteit. Het blad ZIJ aan ZIJ voor de vrouwen die van vrouwen houden (jonge vrouwen tot ca. een jaar of 40 lezen dit blad veel, 35.000 abonnees) besteed in het eerstvolgende nummer aandacht aan Vrouwen in de kunst en jawel, hier komt een stukje over Annemarie, met wat foto's van haar werk. Ik ben erg benieuwd, dit blad verschijnt 31 juli en dan zien jullie het werk van Annemarie. Later in het jaar komt er nog een interview met Annemarie in dit blad. Mijn verwachting is, vanuit marketing oogpunt gezien, dat een mogelijke doelgroep voor het werk van Annemarie (vrouwelijk naakt) dit blad leest. Dus wel weer heel spannend! Grappig is dat Monique mij ooit geattendeerd heeft op dit blad, dus Mo nog bedankt!
En nu, nog even aan de slag. Nog leuk om te vertellen. Had een grote groep mensen lesgegeven in Rotterdam, een driedaagse training over HR Management en de hele club is geslaagd. Wel weer een mooie resultaat toch, zo vlak voor de zomer!
Fijne dag, Anita