Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 10 oktober 2007

Kleine gouden randjes om je dag....

Soms komt er iemand bij je langs, en deel je dingen met elkaar. Praat je over zaken, die je normaal niet durft of wilt of kunt bespreken, het zijn kadootjes die je krijgt...of die je doorgeeft aan elkaar...'t gebeurde zomaar einde van deze dag, toen Lineke binnenstapte...'t zijn van die kleine gouden randjes om je dag...dank je wel!

Anita

Veel beweging....

Ondertussen is er veel beweging. Heb ik contact met de arboarts, een afspraak na mijn chemo van 29 oktober, over reintegratie. Gesprek met de HR-afdeling van Arinso, kortom het lijkt alsof alles weer gaat leven. Een afspraak met wat mensen van ISS, leuk even bijpraten. Afspraken met mijn interimmer, Hans, wat me altijd een goed gevoel geeft. Veel contacten met collega's en oud-collega's van ADP. Voelt allemaal wel lekker.

Ik voel me wel goed...heb alweer wat gegeten, vannacht onrustig, maar wel de hele nacht in bed doorgebracht, kortom het gaat allemaal wel ok! Het voelt langzaam aan alsof heel voorzichtig er een soort einde in zicht komt, los van gevoelige aderen, nu weer links, maar morgen mag ik weer starten met tien dagen antibiotica...want nu is mijn linkerpols waar geprikt is weer aan het ontsteken..het gaat gewoon maar door. Maar het lijkt wel alsof je het niet meer voelt...en mijn haar groeit langzaam...maar gestaag!
3 november alweer een jaar getrouwd, een jaar wat we samen maar eventjes heel rustig gaan vieren, groots doen we het later wel weer...want wat een bizar eerste huwelijksjaar hebben wij gehad...maar mooi en goed dat het voelt, dat staat buiten kijf!

Ik kreeg vanmorgen van Sarah een prachtige kaart, dank je wel met een tekst, die haar aan mij deed denken :

Daar is jouw toekomst
waar jij voor gaat
Klaar om te springen
voor iedere kans

Alert op tekenen en alle
kleine dingen
geen een kans ontsnapt
de dans

Want waar jij in dit
leven voor staat
met al jouw
kracht en wil
is waar jij ook heen gaat

van Oswin Gesselli

En hier wilde ik het voor vandaag maar bij laten. Nog een aanrader, ga naar de film 'No Reservations' mooi, lekker en ontspannen. En als hij uit is naar 'Evening'....dag, geniet!
Aniet