Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 26 mei 2009

Servant Leadership....

Vandaag was mijn voorlaatste dag Servant Leadership. Een mooie dag, waarbij wij stil hebben gestaan bij de instrumenten om resultaten te borgen. En zo kwam Margreet met haar Worklife-Balance, zo heb ik verteld over de P-factor en waren er twee dames die het instrument E-Progress lieten zien. Allemaal instrumenten om resultaten te kunnen borgen. Mooi en bijzonder...en dit alles na mijn bezoek aan het LUMC. Bloedonderzoek en binnen nu en drie weken een MRI. Ter controle. Vandaag tijdens de leergang kreeg ik nog een behandeling van Madjori, zomaar tijdens de maaltijd behandelde zij mijn rug...lekker hoor. Goed gevoel. En 3 september, jawel op Rosanne's verjaardag, is mijn afsluiting Servant Leadership. Een presentatie, waarbij een commissie zal bepalen of ik mijn certificering krijg. Geweldig...in Opijnen, achter de dijk bij de Waal, in het huis van Daan...met mooi diner, en afsluitend de certificering...geweldig toch?
In mijn intervisie-groep was het goed vertoeven. Ik kreeg van Rinus een mooie spreuk toebedeeld : 'Voor de blijmoedige is het altijd feest!' en 'Een vrolijk hart bevordert de genezing'. Mooi he...Rinus is de man uit Ermelo, die voor zijn Zorggroep Servant Leadership op een geweldige manier heeft doorgevoerd. Een man met visie en inzichten, waar menigeen nog veel van kan leren.
En ik...ik leer in stilte mee...en ik, ik ga 80 worden en wat heb ik hiervoor nodig...balans in mijn agenda. Rust, ontspanning, tijd voor Annemarie, de kinderen, mijn vrienden en in de allereerste plaats voor mijzelf. Een vorm van rentmeesterschap...en oh ja, Daan gaf nog aan : 'wat je denkt wordt waarheid, wat je geeft krijg je terug en wat je aandacht geeft groeit!'van Seneca.
Dag, een mooie dag voor morgen. Duim voor zon en lekker weer dit weekend, want Els wordt 70 a.s. zaterdag...en Pa van Loon wordt a.s. zondag 80 jaar. En dat...dat gaan we vieren!
Liefs, Anita oh ja en weet je wat Toine nog zei vanavond 'ik val op mensen die iets duwen...'. Leuk he..mensen die de dingen niet uit de weg gaan! En daar...daar hou ik van! Net als Stegeman. Aniet