Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 10 maart 2009

Zomaar.....

Lieve mensen. Het is dinsdagavond...zo'n lekker lome avond. Na een ongelooflijk druk en gezellig weekend. Een prachtige zondagmiddag met de familie van Annemarie. En dit allemaal ter ere van de 85e verjaardag van vader Smitshuysen. Heerlijk samenzijn. An en ik waren die dag aan het experimenteren geweest in onze keuken. En dus was het eten anders dan anders. Lekker, bijzonder, beetje spannend wel. Ruud en Anke hadden gezorgd voor een super mooi dessert, met mooi vers fruit, heerlijk, fris! En alles bij elkaar wil ik zo ook wel 85 worden, lijkt me geweldig...
Maandag was een dag vol gesprekken op kantoor. Vandaag lekker met de trein naar Amsterdam voor een dubbele les. En toen ik thuis kwam heerlijk slapen onder de zonnebank...oh dat is zo ontspannend! Nu eigenlijk niks, wat mails lezen. Annemarie is naar de dierenarts met Semmie...hij lijkt wel in de vertraging. Nu maar hopen dat er niets aan de hand is met hem.
Vanavond gaan we vroeg naar bed, zodat we er morgen voor het interview voor 3Igenzinnig (ja ik heb het goed geschreven!) mooie foto's van ons gemaakt worden en ons interview leuk kan worden op kantoor. Spannend wij komen in een prachtig blad samen. Met mooie foto's en een leuk verhaal! Dit blad ligt bij alle Makro's en wordt toegestuurd aan 60.000 adressen in de regio. Een zakelijk magazine en...wij mogen dit blad aan 200 relaties toesturen! Geweldig he...ik ben er zo trots op. Zo goed voelt dit! Dus jullie krijgen ook wel een blad als jullie hier prijs op stellen!
Ondertussen zijn wij druk, druk met van alles. Met de voorbereiding voor de expositie van Annemarie. Wederom een groots evenement. Met de voorbereiding voor de dag van Managers Netwerk Nederland wederom rond de expositie van Annemarie! Als je op kantoor komt, dan staan daar prachtige nieuwe doeken van Annemarie. Mooi en strak, bijzonder en apart. Expressieve kunst...
En nu dus welterusten...geniet van deze avond. En let op vanaf maandag de 16e Smaken Verschillen gaan kijken he. Het wordt leuk, geloof me!
Liefs
Anita