Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 15 april 2011

Vergaderen en een nieuwe fiets...






Foto's van onze tuin, Annemarie, Anita en haar nieuwe fiets...en dat mooie raampje uit de schuur van de boerderij van de familie van Loon.
Tja..wat een dag, na een bizar assesment gisteren. Waar ik gewoon de meest vervelende Anita van Loon heb laten zien. Waar ik gewoon bijna recalcitrant gedrag ging vertonen, en ik, als iemand die weinig oordeelt, vol was van oordelen over de dames die mij moesten begeleiden. Wordt vast nog wel vervolgd...ik kan er nu wel over lachen en om lachen. Maar gisteren was het even ingewikkeld...want ik kwam mijzelf zomaar weer eens even flink tegen. Een echte eigenwijze van Loon in alle opzichten....
Vanmorgen alweer heel vroeg in Haarlem, een gekke bizarre dag, vol met bijeenkomsten, een project Scanned to file, een proces rondom de uitfasering van een afdeling, kortom serieus en inhoudelijk stevig. Tussendoor ook heel bewust keuzes maken, gesprekken voeren en ondertussen 14 berichten op de voicemail en 74 mails...niet normaal toch. Ook een compliment voor onze dienstverlening, een stukje waardering. En toen ik thuiskwam was daar zomaar mijn gekke bijzondere 'dorpsfiets' die ik vorig jaar bij een of andere actie heb besteld..en deze fiets is verondersteld mijn kantoorfiets te worden, omdat er zo'n rekje voorop zit. Beetje dwaas, ik lijk wel zo'n 51-jarige die nog een beetje hip wil zijn. Rosanne schaamt zich op voorhand al voor me en wil vast niet met me op fietsen door of richting dorp. En ik, ik grinnik, want ook zo'n gekke fiets past me wel...dit weekend is bizar en druk. Morgen Pa en de verjaardag van mijn liefste vriendinnetje, Jannie uit Den Haag, dus morgenavond lekker een borrel, gezellig kletsen...wat muziek van de vrienden van Joost, haar man. Lekker piano-muziek, wellicht ook nog een accordeon...gezellig. En zondag...jawel de opendag bij Yarden. Dus heb je niks te doen, kom eens langs, het is echt heel gaaf, op de Zijlweg 183 te Haarlem. Wil je nu echt een keer weten wat ik zo aan het doen ben, wil je zien hoe het is om 'engels te schouderen' of wil je een keertje ons assortiment van kisten zien, of een grafzerk die in een takel hangt...kortom, alles rondom uw uitvaart, of die van iemand die je dierbaar is. Wel eens gehoord over een sieraad waar de as van je overledene in is verwerkt...of voorlichting over je polis, een kist beschilderen, een portret van je overledene laten schilderen, of zelf een rondje rijden in een rouwauto...kom maar gewoon langs. Er is koffie, er zijn bonbons, zelf een doodskistje van chocolade...en er is wijn, en vooral wij zijn er om je te ontvangen.
Liefs, Anita