Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 19 oktober 2009

Wat een prachtig weekend!






De zon scheen, de weergoden waren met ons, en alles liep zoals het had moeten lopen. Het verwen-weekend voor Emmy en Reynaud was goed! Zo was Patrick, de vinoloog bij Huub in goede doen en proefden wij Amarone...een goddelijk glas wijn, waar je niks mee moet, alleen maar van moet genieten, zo lunchten wij bij Belvedere en had Reynaud een champagne-onderonsje met Karin, de eigenaresse van de Limonadefabriek. Terwijl de zon scheen, gingen wij per boot naar Slot Loevestein, en wandelden wij over de vestingmuur bij Woudrichem, het was mooi en fijn, maar vooral heerlijk om zo met elkaar samen te zijn. Schoonhoven was onze basis, en waardig was ons weekend daar. Een mooi samenzijn, op een plek waar de rust zo duidelijk voelbaar is. Dank je wel!
En nu, nu is het maandagochtend, zo dadelijk een leuk gesprek, een coachtraject, dan allerlei telefoontjes, mails en wat al niet meer. Een rustige lekkere week ligt voor me. Tijd voor een goed gesprek, een kop koffie met deze en gene...kortom, tijd voor de balans.
Hier nog wat foto's die Reynaud me gisterenavond nog heeft gestuurd. Gisterenavond lagen wij al om 8 uur in bed. Met 'boer zoekt vrouw' als laatste beeld, gleden wij weg in een diepe slaap. Heerlijk, moe maar voldaan!
Liefs, Anita