Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 18 september 2009

Vergaderen, trainen, vergaderen...

Lieve mensen, wat een lekker druk weekje. Heerlijk gewoon, gisteren weer een nieuwe groep in Utrecht getraind, leuke bijzondere mensen, 13 vrouwen en 1 man...prachtig! Genieten, werkelijk waar! Daarna zomaar lekker eten temidden van Kirsten en haar kinderen, gezellig, samen een roseetje buiten op de bank...terwijl er van alles in en uit loopt, allemaal buurkindertjes, heerlijk! En toen, jawel de Boksbond, kennismaken met leuke mannen. Kennis maken met trainers die kampioenen als Arnold Vanderleijde hebben getraind, geweldig...wat een sfeer. En weet je wat nog leuker is, ik ga als bestuurslid naar het Ben Bril Gala in Carre, en naar het Bep van Klaveren Memorial in Rotterdam...super toch. Gewoon live bokswedstrijden meemaken, kennismaken met sponsors en allerlei mensen uit het boksbolwerk...ik glim al op voorhand.
En nu als de wiedeweerga weer weg, richting Arnhem, een nieuwe ontmoeting met een leuk bureau denk ik en aansluitend weer naar mijn bouwmarkt in Ede. Praten, gesprekken voeren en inventariseren. Komt helemaal goed.
Ik heb nog zoveel meer te vertellen, over allerlei mooie dingen die ik meegemaakt heb, maar dat komt later wel...als ik weer eventjes de rust heb. Heerlijk...fijne dag allemaal en liefs, van Aniet