Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




zondag 20 januari 2008

hockey....

Goedemorgen....
vanmorgen ben ik even gaan kijken naar een hockey wedstrijd van Rosanne in Leiden...super, ze hebben keihard gewerkt in de zaal die meiden en uiteindelijk 1 wedstrijd gewonnen en 1 gelijk gespeeld...ze staan volgens mij nu op de eerste plaats! Leuk om te zien, hoe die meiden keihard aan het werken zijn om te winnen of om gelijk te blijven...veel ouders in de zaal die de meisjes aanmoedigden en dat is ook leuk om te zien. Die saamhorigheid die je dan voelt...
Vandaag gaan we eventjes naar Pauline en Vincent toe, voor de verjaardag van Pauline...de meisjes gaan wat anders doen. Rosanne gaat met Milou streetdancen, in een sportzaal met spiegels...leuk natuurlijk. En Floor gaat huiswerk maken (en computeren schat ik zo in...) en dan komt een vriendinnetje bij haar film kijken.
Gek om nu al te merken dat kinderen hun eigen ding willen doen op zo'n zondag!
Hoe klein zijn ze dan, of hoe groot eigenlijk.
Morgenochtend 9 uur ziekenhuis, bloed prikken, gesprek met de arts en lumbaalpunctie. De laatste hoop ik...en dan de dag erop...starten met de bestraling. Ik vind het wel wat....als ik zeg dat ik er zin in heb, dan klopt dat niet...maar ik wil wel verder. Gewoon met alles en daar hoort die bestraling dan maar bij.
Mijn collega's komen vanavond terug uit Sevilla, ik ben benieuwd wat er daar allemaal aan de orde is geweest. Ik hoop dit woensdag te mogen horen. Ik ben benieuwd naar alles wat er voor ons ligt.
Nu nog even een gezellige zondagmiddag.
Lieve groet...
Anita