Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 21 september 2009

Het Ben Bril Memorial....

Tja wat is dat nu weer? Welnu, Ben Bril was een joodse bokser, en later bekend Amsterdamse scheidsrechter in de bokssport. En ter nagedachtenis aan deze bijzondere man, wordt er nu al voor de derde keer op rij, in theater Carre een boksgala georganiseerd op 26 oktober a.s. Een enorm happening volgens mij, en vanuit mijn rol als bestuurslid van de Nederlandse Boks Bond, zit ik straks ook in die zaal! Geweldig...het idee alleen al! Ondertussen ben ik bezig met de HRM Leergang voor Executives, HR2020. Een Leergang die we vanaf januari 2010 via het Center for Servant Leadership gaan laten draaien. Een Leergang die Harry en ik a.s. woensdag gaan presenteren...in Hilversum. Morgen ben ik weer intervisie-coach voor de Leergang Defensie Coach en ook dat is zo'n hoogtepunt deze week! Voor de rest coachgesprekken, de presentatie van ons advies voor de Gamma bouwmarkt a.s. vrijdag, kortom veel en mooie dingen!
En ondertussen heb ik hier voor jullie nog een mooi gedichtje van Annetta da Graca genaams 'Trouw'

Laat mij vrij
alleen zo kan ik vliegen
naar mijn rijke wereld vol kleur
Ik beloof
telkens terug te keren
om zacht neer te strijken
in het binnenste van je hart

Mooi he..Aniet

Authentiek Leiderschap M/V door Voorwaarde!!

Lieve mensen....weer een kogel door de kerk, na goed overleg, heb ik besloten deel te gaan nemen aan de Leergang Authentiek Leiderschap M/V door Voorwaarde, het bedrijf van Leonie Vermeulen te Den Haag. Een leergang die bestaat uit vijf sessies en het is een combinatie van:
voorbereide literatuur over authentiek vrouwelijk leiderschap, van ‘harde’ op data gebaseerde tot de opinievormende literatuur;
begeleide intervisie, waarin volgens beproefde methoden de verschillende niveaus van het eigen functioneren aan de orde komen;
discussie met vrouwen uit verschillende sectoren van de maatschappij die (eind)verantwoordelijkheid dragen in organisaties met besturen/directies, toezichthouders en/of aandeelhouders. En weet je wat zo heerlijk is, dit alles begint al heel snel...op maandag 28 september om precies te zijn. Wil je meer weten of lezen hierover, kijk dan snel op de site www.voorwaarde.nl dan kun je gelijk Leonie zien!
En zo worden er geleidelijk aan nog meer knopen doorgehakt deze week! De week van de beslissingen. Liefs, Anita

Vlieland.....

Ach wat een heerlijk weekend ligt er achter ons....wij (met zijn viertjes, Annemarie, Florine, Rosanne en ik) waren op Vlieland omdat daar een prachtig intiem feestje georganiseerd werd voor de 50e verjaardag van Eveline. En alles deed mee, de zon, de mensen, de Vliehors Expres, heerlijk werkelijk waar. We genoten van het fietsen, en vooral van elkaar. Een lekker weekend, en dit weekend maakte dat wij al snel ons bed in doken toen we thuiskwamen, moe, maar voldaan! En nu weer aan de slag. Lekker werken, een kop koffie bij de hand. Dit wordt een week, waarin ik een beslissing ga nemen over mijn toekomst, onze toekomst. Dus duim maar voor me...het is spannend, meer dan dat!
Ik schrijf jullie later meer, maar wil jullie het gedicht rondom de verjaardag van Eveline niet onthouden :
''Ik kan je wilde ziel niet vangen zilte druppels vluchten uit mijn hand
Mijn eiland van verlangen, zacht streel ik je witte zand”
(gedicht in het zand van de Vliehorst expres)
Geniet van deze week...tot snel weer! Het mooie was dat ik vorige week iemand sprak, deze mevrouw kocht mijn boek, Linda uit Wassenaar en zij volgt mij/ons via mijn weblog. En als ik dan eventjes niet schrijf, dan maakt zij zich soms zorgen, of het wel goed met me gaat. Lief he...nee lieve mensen, geen zorgen meer. Ik ben sterk, gezond, gelukkig en mijn lichaam doet het over het algemeen heel erg goed. En echt geloof me, als het anders is, dan zeg ik het ook! Dus geen zorgen, als ik er eventjes niet ben, want jullie weten het 'een echte van Loon geeft nooit op' en volgens mij ben ik wel een echte van Loon!
Liefs, Anita