Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 19 juni 2007

Confronterend de wereld in met mijn kale kop.....

Tja en dan is het zover....dan stap je de voordeur uit met een kale kop. Eerst naar de supermarkt, je ziet mensen kijken en hun blik wegdraaien. Een mevrouw zei 'meneer' tegen me (vroeger toen ik een klein meisje was gebeurde dat heel vaak en dan stak ik heel boos mijn borst naar voren, maar ik had nog geen borsten, dus het effect was nihil...) en toen ik zei 'mevrouw' verontschuldigde ze zich.
Een goede vriendin van ons herkende me niet...en toen kwamen er eventjes de tranen, toen ze me tegen zich aandrukte. Ja het is ook confronterend voor de ander, dat realiseer ik me heel goed.
Daarna zijn we even naar Oegstgeest gegaan, en ook daar weer zag ik mensen kijken. Maar ik geef hen heel stoer mijn glimlach en dan komt het vanzelf goed. Truitje aan waaruit duidelijk blijkt dat ik van het vrouwelijk geslacht ben, en alles is weer onder controle...

Deze week is quality time. Ook, hoe gek dat ook klinkt, omdat de kinderen er alleen tijdens de lunch zijn en misschien op woensdagmiddag. Heb je in de ochtend iets meer tijd voor elkaar en ook in de middag kun je wat ondernemen samen. Voelt wel goed. Ik merk wel dat we genieten van deze goede dagen, je kunt nu de accu weer opladen voor volgende week. Merk dat ik er een beetje tegenop zie....mijn arm van het laatste infuus is nog gevoelig. Zie op tegen het feit dat ik zo lastig te prikken ben, steeds twee of drie keer voor het infuus erin zit...brrrrr en ik ben toch al zo'n held. Maar ja, ook hierin verleg ik mijn grenzen steeds. Telkens weer merk ik dat ik het allemaal wel aan kan. Dat komt vooral door de steun van Annemarie en van jullie allemaal. Het voelt geweldig!

Als ik naar buiten kijk, dan krijgen we vandaag wat zonnestralen....heerlijk. Heb er veel zin in. Zie er naar uit om weer een keer lekker in de zon te zitten...komt helemaal goed vandaag. Ga zo dadelijk wat mails beantwoorden, is ook altijd wel aangenaam!
Dikke zoen, voor jullie allemaal! Geniet van de zon, van elkaar en van zo'n zomeravond met een glaasje rose...ofzo..

Aniet