Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 9 februari 2010

Dinsdagmorgen

Goedemorgen allemaal! Vandaag op deze dinsdag voelt het als een soort stilte voor de storm, ruimte in mijn agenda, ruimte om mij voor te bereiden op wat komen gaat. Bewust een bijeenkomst afgezegd om mij goed voor te bereiden, om tijd te creeeren voor mijzelf. Zo dadelijk naar Henk, dan naar de certificering van Defensie. Leuk, een glas wijn drinken met een aantal mensen, met wie ik intensieve intervisie-bijeenkomsten heb mogen delen! En dan een ontmoeting met twee dames uit mijn HTM-verleden. Ik denk dat wij elkaar zeker twintig jaar niet hebben gezien....leuk!
En morgen een spannende dag, twee nieuwe ontmoetingen, wie weet...ik vertel het wel weer. Nu nog even een nespresso, om zomaar even te genieten van het zonnetje wat binnenkomt, van het schilderij van Annemarie wat hier tegenover me hangt...en straks weer weg zal zijn. Zo gaat dat met kunst, kunst is dan wel niet vergankelijk, maar in mijn kamer wel. Iedere keer hangt er iets prachtigs en als het verkocht wordt, moet ik weer wennen aan de leegte, de ruimte en opeens hangt er dan weer een nieuw werk. Zo gaat dat als je getrouwd bent met een kunstenaar!
En de zin voor vandaag is "Als ik ben wat ik heb en ik verlies alles wat ik heb, wie ben ik dan?" deze is van Erich Fromm....
Dag! Anita