Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 22 oktober 2007

'het herentoilet is hiernaast.....'

Tja en dat overkomt me regelmatig dat ik doorverwezen wordt naar het herentoilet. en soms op een heel botte manier, en soms ziet een mevrouw het eigenlijk op het moment dat ze het zegt, en komt er direct een heel vriendelijke verontschuldiging achteraan. Maar dat doet soms wel zeer..., gisteren zat ik met tranen in mijn ogen op het toilet. Maar aan de andere kant moet ik niet zeuren, het is de consequentie van met een kale kop in een grote dikke trui rondlopen. Ik had ook een pruikje op kunnen zetten of iets anders, maar weiger dat consequent, dus Aniet niet zeuren!!!
Het weekend in Alkmaar/Bergen was super leuk. Het weer was geweldig, we hebben de kunstroute van Bergen gereden/gelopen/gevolgd. Prachtige werken, overal in galeries, restaurants, winkels, zelfs bij Albert Heijn, een paar ateliers, mooi, oud, maar vooral erg leuk. Annemarie geniet dan volop, heerlijk om te zien en doet veel ideeen op. Ze loopt nu al rond klaar om te gaan schilderen, leuk is dat...je ziet haar dan groeien ofzo...
We sliepen in een oud pakhuis, wat omgebouwd is tot hotel/restaurant 't Pakhuys in Alkmaar. Een arrangementje uit de Home en Garden. Erg leuk, gezellig...in onze hotelkamer, midden in kamer stond een bad op pootjes, wat van onder af verlicht werd, erg leuk...dus met een glaasje wijn in bed, het was dus echt genieten, zoals ik al gezegd had van te voren!
Gisterenmiddag met de meisjes, die we even bij papa opgehaald hebben, naar de verjaardag van Sophie (de dochter van Annemarie's broer Ruud), wat ook weer gezellig was. Daarna waren we vooral moe, en hebben we lekker op de bank voor de tv gehangen.
En nu weer thuis, de week is gevuld met afspraken, bezoek van Arinso collega's, van Hans de meneer die nu mijn baan invult, van ISS-collega's met wie ik ga eten bij De Markiezen.
Leuk nog, Annemarie's moeder zat laatst te dineren bij De Markiezen en toen liep er een echtpaar rond, die de schilderijen van Annemarie bekeken en toen zei die meneer 'ik ken de kunstenares' waarop Annemarie's moeder zei 'ik ook, ik ben haar moeder' geweldig he...volgens mij gaat het wel goed daar. Er gaan veel mensen kijken, en dineren, dus omzet technisch gezien voor Mila een goede zaak en voor de bekendheid van Annemarie ook natuurlijk!
Zaterdagochtend was ik de auto aan het inladen en toen kwam er een auto aanrijden met een collega erin met zijn gezin, Mark Jan, en hij zei 'ga je weg' waarop ik als antwoord gaf 'ja zo dadelijk' want ik herkende hem eerst niet (mijn ogen worden echt slecht, komt door de chemokuur). Gelukkig herkende ik hem direct en hebben we nog gezellig een kop koffie gedronken, zij brachten prachtige bloemen mee....weet je, dat zijn de kadootjes, die mooie spontane dingen. Zo belde Fransje net op, ze zijn terug uit Zuid Afrika en zij biedt aan dat Arie, haar man, de heg komt knippen hier. Lief he...iedereen doet zoveel voor ons, super is dat...dus al heb ik een probleem, de oplossing is dichtbij. En met dat besef, laat ik het hierbij voor vandaag. Ik heb zin in deze week en wens iedereen een heel goede week toe.
Lieve groet
Anita