Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 27 juni 2008

Toeval bestaat niet....

Gisteren zat ik met een vriendin te praten op een prachtig plekje, bij de jachthaven van IJsselstein. Mooi aan het water, met wind, ik kreeg een boek van haar over kanker. Dit boek had zij mij al lang geleden beloofd, mooi, interessant en hoe je hiermee verder kunt. Of hoe je je leven, je levenswijze kunt aanpassen, zodanig dat de kans op....kleiner is. En volgens mij kun je het altijd proberen toch...
en op datzelfde terras zaten twee heren, volgens mij kwamen zij mij vaag bekend voor...maar ondertussen ken ik ook heel veel mensen, ontmoet ik ook heel veel mensen en dit doe ik al jaren, dus je weet het nooit...en er voegde zich een derde meneer bij dit gezelschap...mijn directeur...toeval bestaat niet toch?
Volgens mij weer een overeenkomst, ook hij houdt van mooie plekjes, van lekker eten, een goed glas wijn. Leuk....
En er kwam een boot voorbij, zo'n mooi jacht, en toen dacht ik 'later als ik groot ben dan wil ik hier nog wel een keer met de boot voorbij komen...' volgens mij is de omgeving daar ook weer schitterend!
Vanavond gaan we varen, met een aantal vrouwen naar Warmond. Met de sloep van Ilse naar Warmond. Gaan we eten bij de Moerbei...lijkt me wel wat.

Fijn weekend
Anita