Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 20 februari 2009

De grootste kracht die een mens heeft, is de kracht om te kiezen....

Dag allemaal...zomaar een vrijdag, werkend op kantoor, af en toe een afspraak. Over werk, opdrachten, samenwerken en tussendoor veel mailcontact en bellen. Nadenken over sprekers, nadenken over een opleiding, en ondertussen ook een beetje moe zijn. Moe van deze week, een week vol indrukken, gesprekken, mooie momenten...een week met te korte nachten, diepgaande gesprekken, leuk met de meisjes...
Gisterenavond heb ik een duo-college verzorgd samen met Frieda. Een college over zelfanalyse en emotionele intelligentie. Een college waar Frieda als enneagram-specialist een groepsanalyse heeft gedaan! Super...en daarna nog tot diep in de nacht aan de wijn! Heerlijk...en nu een beetje moe, een beetje op...straks even slapen onder de zonnebank...heerlijk!
De komende week is nog drukker lijkt het wel, goede afspraken, concreet dingen in de agenda krijgen. Servant Leadership, nadenken, maar eerst heerlijk uitslapen...oh wat een vooruitzicht...het idee alleen al! En ik vond de titel van vandaag wel weer een hele mooie...ik geniet hier wel van!
Ik las in een advertentie - Wie ik ben en wat ik doe is onlosmakelijk met elkaar verbonden - mooi, het intrigeert me, maakt me nieuwsgierig naar het bedrijf wat hierachter zit! En deze dan - als mijn werk weer werk wordt is het tijd om verder te gaan - !
Het weekend, een combinatie van rust en gezelligheid. Tante Anita die haar 85e verjaardag gaat vieren...gezellig! En zondag, lekker met een boek vroeg naar bed, of iets anders wat misschien nog wel lekkerder is...bedenk het maar! Ik geniet nu al en wens jullie allemaal een goddelijk lekker weekend!
Liefs
Anita