Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 6 september 2007

Bezoek aan LUMC

Vanmiddag ben ik voor het eerst alleen met de trein naar het LUMC geweest. Een kort ritje van hooguit 8 minuten en het station is hier aan het einde van de straat. Annemarie kon op deze manier haar dingen doen met en rondom de kinderen en het ging prima. Bloedprikken, hele lage leukocyten en trombocyten. Gesprek met een arts die ik nog niet eerder gezien had en hij vond het beter als er een echo van mijn rechterarm, inclusief oksel gemaakt werd. Hier was duidelijk te zien dat er trombose zit in mijn boven en onderarm. Daarbij een ontsteking, waarvoor ik nu antibiotica heb gekregen. Trombose krijg je door de chemo. Is vervelend, gaat soms weer weg, maar kan ook blijven zitten. Aandacht is nu met name gericht op de ontsteking. 7 dagen lang antibiotica en maandag terug naar het ziekenhuis voor een gesprek met mijn specialist en weer bloedprikken.
En de chemo's die nog komen gaan in de linkerarm, of in mijn voet laten prikken.
We zien wel weer. Al met al ging ik om kwart over 12 weg en was ik om 5 uur weer thuis. Ben kapot.
Dikke zoen
Aniet

Ik voel me niet lekker...mijn arm doet zo'n zeer...

Vandaag ga ik even het ziekenhuis bellen, want mijn rechterarm is helemaal dik en ik kan de arm niet meer strekken of goed buigen...ook typen is erg lastig nu...laat staan fietsen of iets tillen. Het doet zeer....ondertussen zit ik met mijn linkervoet in een teil met soda...die teen is erg ontstoken, er zit allemaal rotzooi onder de loslatende nagel...vies gewoon..
Verder gaat het goed...ik draai muziek van Mika en nog allerlei moderne muziek, een cd van de meiden...en ik stop ermee voor vandaag...

Anita