Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




woensdag 9 september 2009

Werken vanuit Schoonhoven....

En vandaag zit ik lekker te werken vanuit Schoonhoven. De rust komt je tegemoet, een muziekje op de achtergrond. Annemarie ergens in de buurt, wat kan het leven toch mooi zijn...straks komt een meneer de cv-ketel schoonmaken. Vanavond een afspraak in Amersfoort bij de Nederlandse Boks Bond...een belafspraak. En ondertussen gewoon wat zaken regelen, wat contacten leggen, wat afspraken maken. De deuren open, een frisse wind langs je benen....heerlijk!
Wellicht gaan we hier samenkomen met mensen van Coachboulevard, wellicht ga ik vanuit hier ook af en toe mensen spreken. Mooi gelegen in het hartje van het stadje Schoonhoven...interesse het eens te zien? Laat het me weten.
De rust doet goed...een kopje nespresso erbij. Heerlijk...
Terwijl ik dit schrijf, moet ik even denken aan het woord symbiose, versmelting. Een woord dat veel gebruikt wordt in de context van de vrouwenliefde. Vorige week sprak ik hier nog met iemand over. Normaal gesproken als je getrouwd bent, een mannelijke partner hebt, dan heb je heel veel dingen die je deelt met je vriendinnen en dat zijn van die dingen, die je niet makkelijk met je man bespreekt. Bij een relatie tussen twee vrouwen is er zoveel meer in mijn beleving, want je bent partners, maar ook elkaars beste vriendin, ingewikkeld, mooi en intens...ik hou er wel van. Maar ik kan me ook zo voorstellen, dat dit iets is, wat je niet aanspreekt. Symbiose...alleen het woord is al zo mooi!
Gisteren heb ik mijn presentatie voor 'Fris in je hoofd' een event wat op 4 en 5 november a.s. plaats gaat vinden in Utrecht gemaakt. Ik mag beide avonden twee keer mijn verhaal vertellen over Personal Empowerment. Ga maar naar de website http://www.mindz.com/plazas/Fris_in_je_hoofd_ en meld je aan. Een leuk initiatief waar je leuke mooie mensen kunt ontmoeten! En waar je mij kunt horen als je dat wilt.
Dag, fijne dag,
Anita