Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




donderdag 2 oktober 2008

En nu de foto's van kantoor....

Arie en Reynaud...de mannen die ons geholpen hebben met de verhuizing en het in elkaar zetten van de meubels van mijn kantoor.
Anita en Fransje aan de koffie, Fransje zorgde voor de inwendige mens en hielp met sjouwen en inrichten, geweldig!
Ja en dit is het echt, mooi he mijn werkplek!
De bewegwijzering op de tweede etage....na de klapdeuren rechtsaf dus...
En de bewegwijzering op de begane grond, als je het pand binnenkomt.


En hier zijn ze dan...de foto's van kantoor. Alleen het atelier van Annemarie staat er nog niet op, want...hier moeten nog wat details aangepast worden, dus wordt vervolgd....
We zijn zo trots!
Anita (en Annemarie)

Bericht vanaf kantoor....

Ja en nu is het echt. Als je nu beneden dit pand binnenkomt, dan zie je staan - 2e etage Anita van Loon Management Consultancy. Geweldig. En als je dan de lift uitstapt dan zie je weer een bordje met een pijl naar rechts - Anita van Loon Management Consultancy. Het staat netjes. Het pand ziet er goed uit en die mensen die ons zo geweldig geholpen hebben, Arie, Reynaud en Fransje die bevestigen dit! Gisteren is er keihard gewerkt door hen, sjouwen, en het in elkaar zetten van tafels, kasten, bureau. Werkelijk prachtig. En nu zit ik dan hier. In alle rust te werken. Af en toe een telefoontje. Een mailbericht...spannend werkelijk waar. Mijn cv ligt ergens in Rotterdam. Morgen horen we meer...maar mijn uren die nog vrij zijn, zijn misschien de bottle-neck. We zien wel. Ik heb er een goed gevoel over/bij en hou jullie op de hoogte!
An was hier net even, we hebben samen even geluncht op kantoor. Hoe klinkt dat nu? Het voelt zo geweldig...die rust, heerlijk werkelijk waar!
Zojuist definitief gehoord dat Annemarie a.s. woensdag in de Aktueel staat. Heel klein stukje, een foto en drie vragen, en een verwijzing naar haar website...ieder klein stukje publiciteit is mooi meegenomen toch?
Nu een voorstel maken voor mijn gesprek morgen. Leuk...
Een fijne dag allemaal, de foto's van het kantoor, die komen morgen op de weblog, goed? Nu zie ik een foto van mijn vader, en een foto van mijn moeder en haar zuster, tante Tanneke...die staan hier dichtbij me. Voelt goed.

Anita