Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




dinsdag 5 augustus 2008

Vakantiegevoel...



Een paar weken geleden bood tante Anita ons (mijn familie) een diner aan in Roxenisse, bij de golfbaan in Melissant. Een prachtige lokatie, met heerlijk eten. Dit diner stond geheel in het teken van mijn remissie. En bij het dessert kreeg ik deze felicitatie aangereikt...geweldig he...zo'n tante (en oom!).


Met al die leuke dingen in het vooruitzicht, heb ik een soort van vakantiegevoel. Zo vertrek ik zo dadelijk weer naar Soest, om met iemand te praten over talentmanagement. Het leven is werkelijk erg boeiend en leuk!
De agenda voor september is een mengeling van ontmoetingen, een training, een lezing, een gastcollege, en nieuwe mensen, vooral dat.
Gisteren vroeg iemand me, omschrijf jezelf eens...en dat is ingewikkeld. Mijn antwoord was :
'een mensen-mens, doelgericht, resultaatgericht, energieke doorzetter, kritisch, lastig ook soms..' en ik heb de Belbin-test gedaan en hier komen op basis van zelfperceptie je kwaliteiten uit die je hebt als je in een team speelt/werkt. Mijn twee natuurlijke rollen zijn de brononderzoeker en de vormer. Korte omschrijving - een energieke aanhouder en doorzetter. Omdat u een grote dosis naar buiten gericht energie heeft bent u in uw element als u aan een breed scala van activiteiten kunt deelnemen. Nieuwsgierig, onderzoekend en u houdt ervan te werken in een levendige sociale omgeving, waar uw bereidheid te ageren en reageren, uit te lokken en uit te dagen, indruk zal maken.Vermijd een al te gestructureerde omgeving die uw pas vertraagt en uw gezichtsveld inperkt.
En nu begrijp ik weer, waarom dit leven mij zo goed bevalt...de breedheid, de diversiteit, de mensen die ik mag ontmoeten...geweldig!

Ik ga...
plaats er nog wat foto's bij...voor de liefhebber.
Anita