Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




vrijdag 17 oktober 2008

Een mooie rustige vrijdag...

Vanmorgen was het stil op de weg...ik ben al heel vroeg vertrokken, naar Wijk bij Duurstede. Voor een dag samen met John en Amanda. Heerlijk, in mijn dikke trui, lekker in de auto, met radio 2 aan. Luisteren naar mooie muziek, wat zingen en genieten van de dag die begint. Maar ook genieten van het feit dat het vakantie is, en rustiger op de weg en zo kwam het dat ik al om vijf voor acht, hier binnenstapte in de Oeverstraat. Een plekje waar ik mij ondertussen al wat thuis ben gaan voelen. Door mee te denken, door mee te praten, door het te zien als iets waar ik mij aan verbonden heb.
En ondertussen dacht ik in de auto aan mijn voordracht bij Shell en realiseerde ik me, dat het maken van verbindingen met mensen, bij ons thuis op de boerderij al is begonnen. Door de openheid, de gastvrijheid, het willen en kunnen delen van datgene wat je hebt, met de wereld om je heen...connecting the world, connected to the people...want daar gaat mijn verhaal over, over netwerken, over elkaar de hand reiken...en samen verder gaan!
En gisterenavond, toen ik tante Anita aan de telefoon had. Zij maakt zich zorgen over de economie, toen realiseerde ik me dat de basis is, verbindingen en vanuit deze verbindingen kun je de hele wereld volgens mij aan. Hoef je niet bang te zijn...
zo, een goede dag gewenst...
Anita