Een nieuw begin...in een nieuw jasje....


Leef! En geniet van het nu....en realiseer je wat een rijkdom dit is...zomaar mogen leven....




maandag 29 maart 2010

Rosanne uitzwaaien...zij is nu 'op kamp' het schoolkamp voor groep 8!!

En vanmorgen heb ik zomaar even de tijd gehad, om gekleed in Yarden-outfit Rosanne en groep 8 uit te zwaaien. Rosanne is op schoolkamp, als afronding van haar basisschool periode. Een spannend moment, het hele weekend stond in het teken van dit kamp! Leuk om te zien watvoor spektakel dit is! Alle kinderen die de grote kinderen van groep 8 uitzwaaien. Net belde ze me al, om te vertellen hoe cool het allemaal niet is daar in Otterlo! Leuk! Mooi ook om mee te maken. Nu even op kantoor, de bomvolle agenda dichtplannen, en bellen met opdrachtgevers etc. Proberen alles zo te regelen, dat het klopt. Facturen sturen en alles wat daarbij komt kijken en dat is nogal wat...ik voel me rustig voor alles wat komen gaat. Ik ga zo dadelijk richting Haarlem en daar heb ik eigenlijk wel zin in...vanmiddag gaan we op bezoek bij een mooie begraafplaats/annex crematorium. Het bijzonder van interim werk is, dat je ook alweer vooruit moet kijken, voor de periode die hierna komt...wat als dit weer voorbij is! Maar dat duurt nog wel even, ik schat in na de zomer...we zien het wel!
Vanmorgen vroeg stond Els op het antwoordapparaat, over mijn vader. Niets nieuws, maar het lijkt alsof hij af en toe wat eet en drinkt en zelfs hier zijn wij blij mee. Hij wil dan toch weer iets doen, en daar ben ik blij mee...want wat doe je nu, als hij niet meer wil, als hij niet meer kan. Wat moet ik als kind, samen met mijn broer Arie, daar dan mee doen...ingewikkeld proces vind ik dit. Want dit soort scenario's bespreek je niet met elkaar in het leven. En dus moet je op je gevoel afgaan en keuzes maken, welke dan ook...heftig!
Voor nu, de vogels hoor ik buiten, het is fris, maar lekker, er zit een prachtige nieuwe ruitewisser op mijn auto, door Annemarie geinstalleerd, die vrouw kan echt alles...en ik vertrek richting Haarlem. Het paasweekend ligt voor ons, ik maak er niet zoveel van mee merk ik, alhoewel...bij Yarden in Haarlem, organiseren we morgenvroeg een gigantisch paasontbijt, leuk he...
Liefs, Aniet